0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
^^ Mutan lik. :hehe:Nego, znam da je već bilo.http://www.youtube.com/watch?v=oumRg0uH-bQUkratko. Kaže da stilski nije Alfa al je sada zasigurno tehnički.Sa druge strane imaju Alfa sektaši. Pri tome mislim na Alfiste iz Milana. Kažu da je jedno prekrasno auto ali nije iz Milana. R&D nije iz Milana, motori nisu Alfini. I onda pričaju priču kako su valjda 2009. prije nego je raspušten Alfin R&D bili spremni novi motori, nova V6 familija. Riječ je o 2.7 i 3.3 V6 za Alfu (i Maserati) snage 320 KS do 550 KS po Euro 5 normi. Da su i prototipovi bili gotovi.Inače zadnji motori dizajnirani u Areseu su, za one koji ne znaju, 1.75 TBi čiji je razvoj započeo 2005. nakon raskida sa GM-om.
ne sviđa mi se prednji kraj ,farovi kao na bmw-u mogli su to bolje odraditi a motorizacija ,nema bussa i da imam para nemam šta kod alfe kupiti iskreno očekivao sam vauu efekt a kad ono prc :
Ako se dobro sjećam i ti motori na poklopcima motora imaju "žig" FPT, a što se sektaša tiče, uvijek ih je bilo, uvijek će ih biti.
izgleda kao milo dijete naspram agresivne 159-tke... :
....u živo je.....image upload no compression
evo baš mi frend koji ima novu bmw tricu a sin bmw jedinicu pita koji je to bmw a alfin znak,mislio je da je neki fotoshop u igri,156 je bar dizajnerski bila bomba i još uvijek izgleda opako dobro
...i nisi u birtiji da se naslanjaš na šank! :hehe:
Ali reci ti nama koji smo osuđeni na slike, kakav je dojam uživo u odnosu na slike?
Većina tih sektaša koji kenjaju neće kupit novu Alfu, ne može si sada FCA dopustit da bude u milosti alfista.Mora sadašnje vlasnike nijemaca malo trgnut i ponudit nešto slično, drugačije spakirano.Stanko, kakav je dojam ostavila?
Stanko kako je sa prostorom unutra mislim da li ima mjesta na zadnjoj klupi ili je dvosjed ko 159 :
Moram priznat da su napravili genijalni potez sa ovom prezentacijom. Predstavili su vrh vrhova, zaslijepili obožavatelje marke, stekli nove i dobili na vremenu za bilo kakav daljnji razvoj, odnosno pripremu proizvodnje ostalih modela. Nakon ovoga su se, vjerujem, mnogi predomislili oko izbora novog ljubimca, te će pričekati sa kupovinom.
Samo što konkurencija sada ima dovoljno vremena do izlaska Giulie da svoje modele pozicionira na trižištu kako im odgovara. Preveliki je vremenski period od predstavljanja do početka prodaje
Da, ali očito više nisu smjeli odgađati predstavljanje
nego kako potegnut ručnu za okret to mrzim na novim autima
ne treba ti...RWD.. budi baja pa zadriftaj gasom a ne ručnom.. :
Uz torque vektoring i svu ostalu elektroniku misliš da bude moguće Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk