Ekipa, nemojte se ljutiti, ali svi pričate kako 100 000€ nije puno, a svi vozimo rage ispod osmine te cijene, velika većina i daleko ispod desetine te cijene (ja ujključen naravno)...
Svi računamo na neke polovne spike, budala kupi za 45000€ i pazi je i mazi 4 godine i 80 000km nakon čega je proda meni za 11 450€.... hm da.
Ajmo pričekati kako će se kretati normalni modeli i da li će zaista naći mjesto na tržištu. Clarkson je jednom rekao: Svaka budala zna napraviti super car... samo našarafi jaki motor na krutu šasiju (ili nešto tako slično). Teško je napraviti obiteljski auto koji ne smije biti skup, ne smije mu biti skupo održavanje, ne smije puno trošiti, mora biti siguran, udoban... bla bla bla...
Kamo sreće da si svi možemo priuštiti Giuliu i da to digne Alfu na noge.... I da si, iako smo kupili 2.2 jtdm-a pričamo da je to gotovo isti auto kao ona od 510ks-a...
Da se razumijemo, meni je auto odličan, osvježenje u klasi, ma super.. sve pet. Samo kažem treba tu cijelu priču staviti u okvire realnosti.
I da, kada će još pokoja informacija procuriti? U vidu duljine, širine.. Obujma prtljažnika

: