Eto, opet me vjetar nanio na razmišljanje o kupovini Alfe

Konkretno zanima me AR 166, 2.4 JTD (faceliftana) po mogućnosti sa "problematik" getribom, sa što više opreme, što manje km, i (gotovo) 0 problema. Obzirom da nemam iskustava sa ovim modelom i ovim motorom, niti itko koga poznajem ima tu krstaricu, molim pomoć i savjete na što posebno obratiti pažnju.
Sve što općenito vrijedi za rabljene aute te klase otprilike znam + naravno da ju ne kupujem prije nego ju ovlašteni prepipa, no zanimaju me one male tajne koje ova AR 166 ima specifične u odnosu na druge proizvođače, a osobito ovaj model i to automatik. Zanima me ono što se šapatom prenosi jedan Alfista drugom, a to ne bi priznao nikome drugome (pričam iz iskustva. dvostrukog iskustva).
I da na kraju još dodam linkić na jednu krasoticu koja mi je ozbiljno upala u oko i to u nadi da ćete mi reći sve naj o konkretnoj. Znam, sad će uslijediti bjež od tog dilera, no ja kupujem auto a ne ženim se za dilera, a uvjet kupnje je detaljan pregled auta kod ovlaštenog kojeg poznajem. No da skratim. Evo je! TA-TAAA (zvuk podizanja zastora)
http://www.trcz.hr/oglas/alfa-romeo-166-2.4-jtd-1799.html