pozdrav
po mome je 166 dizelica uz normalno odrzavanje jedan od najpovjerljivijih autiju. Imo sam onu sa 140 konja i chip od g-techa isla 250 po satu i do 298000 km nista posebno. Sa nekih 220000 oso senzor radilice te se gasio kad je bio topal i remenica na radilica posto je nutarnji dio gumeni.
Mjenjava ulja svakih ca. 10-15 tkm i to castrol 10-w60. Puno ih se cudi al ja sam bio zadovoljan. Potrosnja skoro nikaka za toliki obujam. Zupcasti na vrijeme cak
prije vremena raditi, jedina mana su gornje vilice koje se rijese sa powerflexom i imas mir

, sa powerflexom i gewindama na -50 dvije godine mira bilo i tako sam ga prodo, inace svake godine. Kad bi sve stavio na papir mislim da bi mi bio dista DIN A5 format za tih 158000km jer sam je kupio sa140000 origi kilometara. Ako te volja prolistaj temu "Evo i moje Dame".
Potrosnja po gradu nekih 8/100, otvorena cesta /autoput stuttgart-zagreb nikad iznad 6,5, a stizo za max. 8 sati starom cestom nije bilo jos autoputa do zg. Max predjeno sa tankom 1070km. i onda tankano 57,xx litara. Eto pa ne nek si racuna ko hoce. Prosjecna brzina uvjek preko 100. Znaci nema mazi pazi kad se zagrije

.
sretno kod kupnje.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2