Jučer sam malo harao po Italiji po otpadima

Stanje je slijedeće
Venecija - bio sam ja jednom dosta velikom otpadu, ima puno 156ica (dasilva, durđa) i 147ica (uglavnom prije fl)
145/146 i 155 također ima, ali nešto manje nego 156. 33 sam našao jednu jedinu (33ca na karbove sa klimom i servom

), 75 ili 164 niti jednu. Također sam vidio dvije 166ice od kojih je jedna imala kožne siceve. Čak sam vidio jednu 159ku sa razbijenim prednjim krajem ali je bila već podosta očerupana...
Udine - bio sam na jednome od ona dva otpada koji su jedan kraj drugog (Battel). Tamo ima par 145/146 (jedna 145

koju sam kvalitetno očerupao

) i 155 te jedna 164 v6 turbo sa kožnim sicevima (skoro kompletna) te jedna stara giulietta sa kompletnim interijerom, ali trula do amena...
Vidio sam i kappu coupe

i lanciu themu 8.32 - doduše, ona je u salonu, ali ima prst prašine na sebi :rolll:
Onaj otpad u udinama koji je malo dalje od ova dva otpada ima nekoliko dobrih 33 te 145/6 i 156, ali je lik totalni điiber - ne da ti da sam obilaziš, a kad želiš nešto skinuti onda ti puše za vratom da ne bi slučajno netko nešto zamračio :spam , pa se nisam baš tamo dugo zadržavao