nema smisla s boxerima. Auto je težak ko tenk a boxer slabašan. Boxer je svoje odboxao još u 33.
Da se mene pita u 145 bi stavio 8V TSove a
mi ubrutalio s 2.5 24V V6 Q2 
Jedina izmjena bi bila u unutrašnjsti na ergonomiji. Meni s 190cm i dugim nogama je muka sjedii u autu noge pro čudnim kutem ,volan negdke u vražjoj materi a pedale preblizu, napsovao sam se talijanima svega i svačeg i trneutno radim na preinakam pozicjiej sjedenja jer me vožnja umara i borim se s autom umjesto da se opušteno ko čovjek.
Prednja sjedala i pozicija su pod must, ova nemaju smisla, katastrofa teška. To mi je daleko najveća i uz težinu jedina zamjerka na tom autu

Jako se loše sjedi, previše visoko, sjedala mala i od kurca, udobnost sjedala nula bodova

Kad sjedneš u nekog fiata ili R19 kao da si sjeo u fotelju. Još ako si visok ružno izgledaš u tom autu, sav zgužvan kao da te netko sprešao, krov ti leži na glavi :rolll:
Boxer je sve samo ne slabašan, samo za tako težak auto ne paše ta koncepcija motora. Najbolje bi lego kakav turbak 1.6 sa 150-160ks a u

2.0 turbak sa kakvih 220ks, a boxera bi bacio u ropotarnicu povijesti kad tog atmosferca nemaš di metnut