0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa moja!!! :hehe: :hehe: :hehe:A onaj što stišće gas sam ja!
to sam našao na jednom lokalnom forumu,tip ima isto boxera pa želi da mu tako radi
Ak ću slagat, složit ću dolje na središnjoj konzoli...Možda imaju skalu do 8 bara, ali ne vjerujem da mogu toliko drukat...Još netko zna nešto?
prijatelj ima na 155 2.0 ts pritisak 5 baramotor je kompletno nanovo složentako da mislim da bi ti to i za boxera trebalo biti ok...
Thanks Radge!!
frend prodaje 145 2.0 . auto ima ful opremu cijena bi bila cca 2900 € motor je besprekoran bivši vlasnik Valter Grlica napravio generalno ... auto se gotovo ni ne vozi... reg prije 4 mj..ako ima ko zainteresiran može me kontaktirat da vas spojim
dečki sliku nažalost nemam .. Pokušat ću ulovit malo vremena pa za idući tjedan Frend je doktor za stranu kompaniju stalno je na putu pa moram vidit di mu je auto ... Auto je 1996 godište registriran do 02.08.2009 motor ima 110 KW točnu kilometražu nakon generalne neznam budem provjerio
Ajd, bar nije udrena nigdje ni poderana
pa kakav je to carbage zadnji brisač, šta uradi čovjek od auta
Iiiiiiiiiiideš, znači još je živa
jbg, isprobavam kolko dugo će joj trebat da prohrđa, pa da pobijem isusovu teoriju
Mislim da nije zelen brisač nego se tak nekak svjetlost flasha odbila od mokrog lima na mokri brisač, na onoj slici slikanoj s lijeva nije brisać zelen
Teško kod toliko downforcea. Vjerojatnoide 200 kroz zavoje koji se inače voze sa 60, još da groun effect
(Image removed from quote.)