Mjenjac je u usporedbi s onim na ts-u los. To je prilicno cinjenicno.
Kocnice su otuzne u originalu, to je i alfa sama zamijetila pa ih je na jednako snaznom 1.4 TS-u pojacala.
Letva je pristupacna ako znas sto radis, a ljudi koji znaju sto rade i imaju zelje sami doma to radit nije velik broj. Svi mehanicari se hvataju za glavu kad se spomene skidanje letve i servo bubnja na boxeru, za isto na TS-u se ne zale bas.
Koliko znam vilice su sitno razlicite duljine izmedu boxera i TS-a. Nisam ih nikad sam mijenjao niti imao oba modela u rukama pa sam zakljucio da su razlicite jer uvijek u katalogu traze vilice za boxer i one su bile nesto skuplje. Moguce da sam platio viska sto mi se nije samom provjeravalo broj dijela. Uglavnom su kod mene vrlo kratkog vijeka, a pazim na rupe.
Naci 20 godina star u super stanju za 5000 kn je vrlo tesko, ali nisam tvrdio suprotno. Tvrdio sam, i stojim iza toga, da je dovest iz osrednjeg u vrlo dobro stanje jeftinije za TS nego za boxer. Jednostavno ima vise dijelova, sve je dostupnije... Tu ne ciljam na krpanje s komadima s drugih auta koji se daju nac za parsto kuna nego na to da dodes u ducan i kupis novo.
Bez obzira na to, auto je fora i daje puno gusta, zvuk je super, ali da ima boljki, ima.