0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kaj se tiče dimenzija diskova, sve 145ice imaju iste diskove odozada, ali je postojalo 2 ili 3 varijante kliješta čini mi se...Jedino ne znam dal idu iste pločice u njih
Kupaj se čovjek, kaj tipkaš? :
Pa jel nisi ti taj auto nedavno kupio? :
Ma prolupala da. Auto prolupal, iskaznica mi dosla danas sa krivim imenom i nickom, i sjednem na kavu, da se saberem malo, smirim, i zove me prijatelj, frend mi umro pred sat vremena. Spavat idem, valjda mi se nemre nis danas dogodit vise
Nego, kaj je zaista prolupala???? Mada fizicki pase i sa 1.6 i 1.7 8v , ali su bile neke rasprave o tome da nije ista obrada povrsine rukavaca...
O cem pricas, radilici ili klipnjacama? Na 145/6 su radilice za 1.6 8V i 16V isti kataloski broj, sto znaci da su iste, a klipnjace nisu
Na koji manual za juniora misliš? User manual? Ili servisni manual?
http://www.scribd.com/doc/165340335/Alfa-Romeo-145-Owner-s-Manual#scribd
Evo ga, nasao sam Trebalo je dobro potegnit unazad...nasro sam tih slika da je to vec polako pretjerano : :hehe:Zanimala me 190ta str, pisu i dopunske dimenzije za 1.4ts i to cu slat u CVH...lopovi jedni, budu ga dobili bareback :
Davni dana sam ti ja reko da je slika previse.. poceo si jedno te iste vise puta okacivat : sad si si sam kriv