0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Tu mi se javno zalazes za "buljookog" pod metaforom japanca :Demantirat cu te jednim najs zucom...ima nesto misticno sporcki u tim fl2 zucama (Image removed from quote.)
:Pa nisam ju za polako kupil. :
Bumo pratili tvoje torture i avanture...zato i jesmo tu :hehe:
Fašistička mladež.
Pustolovine jednog idiota. :
(Image removed from quote.)
Eto.. sta ces bolje...
To ti ja govorim vec ohoho, sam nemres ti coravom dokazat :
Mogu ti rec da sto vise namrdavam oko moje Rumenke sve mi se vise dopada 146 cim padne (ako) u moje vlasnistvo odmah scudo ide u crno i sjedaju GTA farovi sa 6000k xenonima te zute maglenke (staklo ide u zuto) ali mogle bi i serijske ostat Bas sam dns u paintu napravio takav cuning i mogu ti rec da uopce ne izgleda lose
Kako okinut scudetto u crno? Treba ga brusit il mogu preko onog "kroma" sprej ošinut?
Pa bilo bi pozeljno skinut krom.. jedan tu iz broda je to radio na prefl 156 sad cu ti link poslat da procitas postupak ako te interesira.. ali vidio sam i sa karbon folijom da izgleda super
Tak to krene...prvo cigara, pa marica, pa smrc smrc, pa igla, i na kraju joj nema vise spasa kad to krene Moj ti savjet, kupis neku ladislavu ili yugu, pa se igras cuninga :
Nije to čuning, ovo je upgrade. Vagenaši su čuneri, mi imamo stila.
+Najs. Skidam scudetto i farove sa plavuse i krecem.
Mislio sam ja nes sa plave skinut pa bubnut u ventilku, da imam uspomenu neku, al se bojim da nije neko uroke bacio na nju, pa da i ova nebi uvenula. :hehe:Alfista, da pogodim, onaj jedan sersf kaj je gore u sirem dijelu scudetta?
Ne zele roditelji da ih sramotis po gradu, pa bolje da stoji neg da se igras :
Skidao frendu i sebi, iste serafe potrgao na oba. :
Svoj sam uspio nekako stegnut natrag, njegov puko i ostao tako.