@dante: Slažem se s tobom da kupac ipak mora otić kod prodavača po auto, ali kad se ide gledat auto, onda vrlo često kupac ne može doć skroz na vrata, ako treba ić na dizalicu/grabu, to isto ne može obavit kod prodavača u dvorištu itd...
Nije isto prodavat lubenicu i auto 
OK. Slazem se. Prvo da ne ispadne da napadam kolegu jer je uzeo drugi auto ili nesto tako slicno. Dapače, više mu je pasala 145 i bila mu je bliza i bolja cijena i zasto ne. Cestitam i zelim puno kilometara.
Nije uvijek ni do toga sta si rekao. Najmanji je problem odvest auto mehanicaru. Dodes, pogledas auto, kazes da ga zelis dignut na dizalicu (sasvim razumljivo i ja bi to trazio), sjednemo skupa u auto i vozis do prvog mehanicara ili ako znas nekog blizu.
Recimo u ovom slucaju je bila nedjelja u pitanju, ili ako je radni dan ali predvecer. Ne rade mehanicari, ne radi biljeznik i sta onda. Tada bas neigra ulogu to sta si rekao. Ja isto mogu ic pogledat auto samo predvecer ili vikendom, kada pola radnji ne radi.
Isao sam ja par puta pokazivat auto u Rijeku, jer mu je daleko iz Opatije do Krka (ko da ide iz Belina za Pariz), ili frajer nije imao auto pa nije mogao doc. I dodem do Rijeke, potrosim benzine i svoje vrijeme da se na kraju frajer nije ni pojavio. Dogovoreno u 6, ja dosao a njega nema. Nazovem ga, kaze jbg nemogu sad javim se za sat vremena i frajer se ne javlja do 9. I sad da prodavac tako svaki put negdje odlazi za nekoga je malo glupo.