0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Jos cu razmislit malo fala Bogu imam vremena i hvala na savjetima i upozorenjima
eto, moja boxerica je na prodaju :
Gle, ako si življi na gasu, kazni češ se nadobivati i u autu od 50 konja, a što ne bi u alfi od 100+ konja...Kupi si 1.4 TS ili 1.6 boxer i pomalo Za prvi auto čist dovoljno snage, a nakon auta iz autoškole će ti biti ko raketa . Snage za življu vožnju i pretjecanje sasvim dovoljno, lijep zvuk (posebno za boxera), a među ekipom sa kumpirwagenima dizel, hrđama 1.2 (opelima), unićima, puntićima, klitačima i sličnim rajnglama češ biti faca bez obzira koju alfu uzeo + još ćeš na račun zvuka moć pičkama prodat priču da je V8 unutra :grinning-smiley-044:145 definitivno nije za početnika, i sam sam imao ponudu za dobru 145 2.0 , ali sam se ipak odlućio za boxera jer bi se vjerojatno ubio u qvejki + još dosta skuplji motor za održavarti nego boxer , znam svoje slabosti jbg :Ali bez obzira na to koji auto (tj. alfu) kupiš, pazi da ne kupiš groblje od auta!
Pripazi da ne lupa (leteći ležajevi ili bregasta), da mirno radi i da ne dimi. Boxer je u biti jako trajan i izdržljiv motor.Ostatak auta je potencijalno veći problem s obzirom na godine, ali to vrijedio i za TS
Izmjenit ulje i filtere može i sam A ako je problem naći poštenog servisera za boxera na tom području neće biti ništa bolja situacija ni sa TS-om
sasmo neznam ko ce ti servisirat boxera
Jaoo znam lika sa 33 nema jedan prednji far jel tak?? Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Ne pumpaj postove nepotrebno, ako si nešto zaboravio , izostavio ili se nečega još dosjetio koristi "Uredi" u desnom kutu posta.
Suda??!! To moram vidjet!!Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
A je to problem... :
nekima nije, ali većina ih ne želi čut za boxera
Tome koji ne želi čut za boxera, ne bi dao ni biciklu da mi popravlja.Boxer je, što se održavanja tiče, motor kao i svaki drugi.
eto ljudi ga nevole, a i voze ih sve neki dlakavi ljudi
To ti je zato jer se od boxer zvuka tim ljudima sve te silne dlake naježe!
A jel tolerira boxer malo spananja.. msm nece valjda nesta otic ako ga stisnem dvaputSent from my Nokia 3310 using Tapatalk
A jel tolerira boxer malo spananja.. msm nece valjda nesta otic ako ga stisnem koji put??Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk