Ak mislis malo ulozit nakon kupovine, zemi 1.6, da nema puno km, da nije vozio klinac i da je ok auto,garaziran i tome slicne gluposti...
Pre kupovine izmjeri kompresiju na.cilindrima, vidi kroz rupu kakvo je stanje klipa i svjecica da ne zaljevaju injektori, poslije nek ti meho promijeni preventivno letece i miran u vijeke vijekova ak ga mislis normala vozit. I sipaj malo gusce ulje. Bilo bi dobro pre kupovine izmjerit i tlak ulja da znas u kakvom je stanju bottom end i uljna i bok.
Ja u 7g. normala voznje nisam masinu taknuo,radi ko sat, al je poanta ne ubost zaklanu masinu, a napiso sam ti neke pokazatelje sta mozes provjerit.
Ako nadjes neki noviji 1.4ts u apoteka stanju s malo km, i jos ak je junior,zasto ne...sminka i pol od auta, sam ce te neke pizdarije kostat malo vise ak pocne zahebavat

Bravo 1.6 sta si spomenuo, nepoderivo, najbolja masina u bravu, jedino rastrosan...al ces imat najmanje zahebancije s njim...
Imam u rezervi jos jednu 1.7 za slaganje, i ta nije bas u top stanju, al sve se to moze provjerit pre kupovine...
Isto tako, pre kupovine odvezi auto na preventivni tehnicli da vidis u kakvom je stanju ovjes, kat, vrijednosti eko testa,kocnice,rucna i sl. Gluposti koje bi te kasnije mogle kostati zivaca i novaca