0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sam se nadam da ću ulovit trenutak kad će ona ostavit otvoren auto pa da joj siceve drmnem :hehe:
joooj daj vise najprije bacis bombu da si se fural i izazoves kamenovanje sad bi mi jos i siceve srafo..a vidila sam jos od ck da ih pikiras ...al nes tako lako sjest u bjanku...tu samo ja sjedam...to mos ko i do sad mastat da ces ju maznut i vozit pravi motor i bacat bombe oil mil sectu ...drz se ti plinka ovo cudo treba znat vozit a ti mi ne djelujes pouzdano ...joj oro bila glava vodena u nedjelju pa te ne stigoh malo prodjirati :hehe: unisitili me ...drugi put cu ...a marijetu posebno..a mozda budemo i u koloni cuj tadija uz auto idem i ja u paketu tako da ti to za dvoriste i nije neka ideja ...alaf pu kad dodjes kod fjumana javi pa cu doletit ako bude vremena da ju vidis uzivo...svi kazu da je punoooo ljepsa uzivo ...
siceve su ubacili iz benzinca da bar liči na auto. Trebao sam parkirat to tebe da strahuješ cijeli dan.
d cz ughhvjjbjlckkbvbc :henker:6t66 8užghjdchadsaazte222ojj :blablafwaqaaarsdsedrdsddeddju
Pogrešno, ja sam trebao stat pokraj nje da strahuje od eksplozija. Ja nemam direkciju
nisu slike ko nevenove, al kuzi se kaj je pjesnik htio rec... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Na pod
davnih dana
evo ti ih (Image removed from quote.) (Image removed from quote.) (Image removed from quote.)