0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
samo bi ja jos 18ke puko i spustio
eh da vidim ja nešto me na prvoj slici bode u oči... makni ove nosače teblice i samo zaljepi s dvoslojnom trakom, pošto je auto bijeli izgledat će super, ovi nosači mi se uopće ne uklapaju a još ti i na koso stoje
ajme nevene pa kad si to slikao konacno neke normalne slike u ovoj galeriji ....joj kako sam hepi sad ...za prednju tablicu se slazem napravit cu nesto uskoro...ovako je grdo...18 ce ici isto jednom nadam se, al jos ne...ministar financija mi je umro :hehe: ...spustanje ...bilo bi jako lijepo, ali neprakticno za primorske ceste...ali ono sto sigurno ide gore je Q2 ...i to uskoro, odlucih definitivno ...kad idem na prvi servis ide i to...dugo razmisljah i buduci da se ja fest vozim zna poskocit u zavoju...a taj asr i ni bog zna sta...a i jedan decec sta ima to mi je reko da je jakooooo hepi s tim i to je nes sta mislim napraviti...sto se tice blokade je isus je u pravu....zato nis ni vozila u st...sta cu bogati drljati na 50 metara udaljenosti nemam sanse nikakve...ali zato na duze staze mozete mi svi benzinci gledati u dupence :hehe: :hehe: :hehe: ....e da tadija...meni je tvoja 147 najljepsa sto je bila dolje... ...i da alfafan ipak ne bi tu 105 sad kad bi isla 147 isla bi druga zver pod haubu ...jooooj nevene prica se da volis cugnuti pa kad se vidimo imas bidonce od mene pozdravlja vas karizmaticna vlasnica
taj decec koji ti je rekao, uopce ne koristi kocnice ....i sva sreca da netko nije bio iza mene jer bi me bilo sram koliko sam ih stiskao
platio u nedjelju na krki....
to su edizione J.LO
.....i prica kako joj fali samo bjela limuzinaaa......