0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...samo da se zna ovo ni zahebancija....danas dodjoh do spoznaje da je ovo oridzidzi alfa sparhet jer su 50tih proivodili peci i pecnice...ova je iz kucanstva a postoje primjerci i u muzejima..kaze pouzdan izvor ...toliko :hehe:
cak i dime manje
da, promijeniš im gumice ventila
:hehe: :hehe: je al ako su dizne zastopane bude gadno...troka i ne vuce...al sve to pravi majstor sredi :hehe: e al stvarno nisam znala sa su radili peci kontala ovo neka nalja a ono...prava stvar
ček zaje...vaš ili ozbiljno?? : :
ozbiljno....pa ja sam ozbiljna zenska
tko se sjeca mene jos....mene jos......
a vidi je kako glisira, ko oni GTL stojadini sta su im skinuli jednu lisnatu oprugu....... mi smo ih zvali "labudovi" btw; za neupucene, srebrenka je na ovoj slici nekretnina, NO ENGINE=NO FALIURE
Ajme!! Stvarno si dala tolko para za tepihe... Pa kaki su ti?! Od pozlačenih vlakana?!
to su od krzna cudnovatog kljunasa,,,
...ma nisam dala ali cu dati ..jer su u dolasku...nemam pojma slikat cu kad dolju a racun uramiti i ako mi neko u cipelama udje u auto bit ce :hehe: ko u onoj davnoj seriji kad je onaj deda obuvo papucice prije ulaska u auto...pazi keze na kopce ali ne oridzizi su 800 kuna a ovi sta imaju znakic i oridzizi su toliko...a kontam ako bilo koji drugi uzmem ce mi kliziti..totalna glupost a vec par puta mi tako zapelo da sam gledala dal cu prasnut negdi... :rolll:
Uočena bijela GT u Crikvenici prije tri dana u prijepodnevnim satima...
Jel bila kakva rasna plavuša u njoj? :
ako je onda nisam ja :hehe:
Da, imaju dvije bijele GT-ejke u Crikvi... Jednu vozi rasna plavuša, a drugu stara pankerica sa felnama od bicikla na ušima!
:hehe: :hehe: ja sam ova druga..pa hebemu sta se nisi ukapiro kraj nje il mi se bacil pod kotac da vidis kako rokce abs i traktor u punom naletu...e alfazd da sam znala da je ta tajna velikih majstora kuhinje sa zicom opet bi to poslusala i sigurno bi bilo uradi sam i kasnije bi vjezbala akupunkturu na stopalima sa rdjavom zicom soi stizem po tepihe u petak ..budi spreman...daj neku pametnu cenu i hebemu kad vozimo dizajn aute plati igracke sa znakicima itd ...naprosto se svaki put rastopim kad vidim koliko kostaju one privjeskici za kljucice, mejdvejdici i sl sto bi ja zeljela imati :hehe: