0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)
a vidi je kao se smijulji, kao kada daš malom djetetu sladoled
možda je našla lizalicu kod mjenjača
jok...razlog su vibracije zbog pravog alfinog motora i ovjesa
a znači vibracije su razlog tvog osmijeha od uha do uha
..pa naravno...ja sam prava plavusa alfistica i kad mi vaka alfa zavibrira nema vece srece :hehe: :hehe:
i pokojeg galeba sastrane
kako znas :hehe: odo imam nes vazno za obavit (pazi u 11 navecer :hehe: )
cudno da nisi nasla drek za uparkirat gumu na krovu Towera
Eto papucica..naravno ceskalo me i isla sama svrdlati jer mi se prokleta guma odljepljivala konstantno i naravno da ne valja i na gas sam morala stavit drugi seraf jer onaj sa ravnom glavom ne pase tj ne izadje van jer je prekratak i onda sam stavila neki drugi i izduga se ne kuzi :hehe: :hehe:…a inace su totalno losi srafi i opce se nedaju ravno zatisnuti jer urezi u papucicama nisu bas najtocnije napravljeni pa ako zadnji zavrtaj nije nasjeo ostane nakoso tako da mi i na kocnici jedan sraf malo viri …ali nema veze glavno da sam ih ja nabila gore :hehe:..ma popravit ce seb kad idem na servis ..eto nije vise cuning u gepeku i da opce nije jednostavno za montazu kako napominju al je lijep osjecaj bosonog stiskati taj hladni metal (Image removed from quote.)
đe si buraaaaaazdimis ti sta po cesti
našoj dragoj babijurički sam rekao d aimam savršene papučice za nju iobećao sliku. Danas sam ih poslikao i jednostavno su za njezinu GTjku.e pa draga jurička izvoli(Image removed from quote.)a ja (Image removed from quote.) kidaaaaaaaaaam :
zaje... novitec, ovo je prava stvar
Nego kaj! Apsolutno savrsentvo dizajna, ergonomiej i kvalitete. Daju osijećaj vižnje kakv dosad nikad nisi okusio takozvani "pancerica" efekt.
...al dobro kontam da ih stavim mogu u ove rupe pozabijat one bedzeve na leptirice i cvjetice sta se stavljaju na croksice pa mozda izvuce stvar