0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Eto papucica..naravno ceskalo me i isla sama svrdlati jer mi se prokleta guma odljepljivala konstantno i naravno da ne valja i na gas sam morala stavit drugi seraf jer onaj sa ravnom glavom ne pase tj ne izadje van jer je prekratak i onda sam stavila neki drugi i izduga se ne kuzi :hehe: :hehe:…a inace su totalno losi srafi i opce se nedaju ravno zatisnuti jer urezi u papucicama nisu bas najtocnije napravljeni pa ako zadnji zavrtaj nije nasjeo ostane nakoso tako da mi i na kocnici jedan sraf malo viri …ali nema veze glavno da sam ih ja nabila gore :hehe:..ma popravit ce seb kad idem na servis ..eto nije vise cuning u gepeku i da opce nije jednostavno za montazu kako napominju al je lijep osjecaj bosonog stiskati taj hladni metal (Image removed from quote.)
jok nikad ne priznat :hehe: vidjet ces valjda u st pa ces mi ti popravit bolje :hehe:
A zašto nisi kod Seba naručila "ricambi originali" papučice i ne bi ti ova za gas bila prekratka :
Najbolje da kupiš 4 kompleta različitih papučica pa mijenjaš prema godišnjim dobima. Nabavi si sad neke sa snježnim uzorkom.
zato jer sam blesava baba :hehe: super su mi ove...ma ja htjedoh da mi pise alfa romeo i ve su mi se svidile i lijepe su, ali pazi to novitec radi bas za gt a za gas je prekratka eevil kupih na alfisti net...one ko one nisu skupe, ali ja platih 3x vise (ako te zanima zasto procitaj u temi kod seba gt punto tuning :hehe:)...sad cu vidit sta ce isus poslikat..pa dok idem na 10t servis zgruntam sta cu stavit il ostavit ove samo pokusat nekako bolje namontirat
Bolje su ti ove (iz praktičnih razloga), nego one sa Alfa Romeo znakom. Vidiš, neki dan sam ugazio u govno, a da to nisam primjetio, nego namirisao tek u autu i onda primjetio da na tepihu i lijevim papučicama postoje neki sumnjivi tragovi E sad, da sam imao ovakve papučice oćistio bi u jednom potezu, a ovako sam morao ribat četkom dok nisam izvadio govneto i znakova alfe na papučicama! :hehe:
kakva je to fleka na sicu?????ajmeeeeeee
upravo se vratih od seba...prdnuh ti u sic! šala...
.pasu mi na one kocke sta je alfafan stavio nekoliko strana prije :hehe:
kak se kesis ko kiseli krastavac :bat [/quote(Image removed from quote.) ma bas ne to ti tako izgleda malo su mi se usta zgrcila od velike brzine i vjetra koji me sibao nemilice..evo kosa mi i danas u cvorovima...ali takav vjetar u kosi je vrjedio makar izgledala ko kiseli krastavac :hehe: i da bas smo se tebe sjetili kad je veloce sliko pile..reko je evo jedna za zagyja :hehe:
(Image removed from quote.) ma bas ne to ti tako izgleda malo su mi se usta zgrcila od velike brzine i vjetra koji me sibao nemilice..evo kosa mi i danas u cvorovima...ali takav vjetar u kosi je vrjedio makar izgledala ko kiseli krastavac :hehe: i da bas smo se tebe sjetili kad je veloce sliko pile..reko je evo jedna za zagyja :hehe:
(Image removed from quote.)