18-06-2026, 23:05:27

Autor Tema: GT Edizone BIANCA  (Posjeta: 104824 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • GT
    • Zagreb
Odg: GT Edizone BIANCA
« Odgovori #540 u: 31-08-2008, 12:20:28 »
eeee

a čuj dogovorit ćemo se...

kao šta sam rekao jurički, nađemo se na pola puta ja platim janjetinu i to je to  :craz
:cigara: :cigara:

Offline zdravka

• Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Ženski
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #541 u: 31-08-2008, 13:24:11 »
koliko si prešla km  :?:
...tko nije naučio gledati nebo u potoku, ne zna što su ribe na drveću...

Andrić

ijuric

• Gost
« Odgovori #542 u: 31-08-2008, 16:33:19 »
koliko si prešla km  :?:

pa nes malo preko 6 tisuca, a ti?...vise se s motorom vozim sad po ljeti...ma da ne bi se krivo shvatilo auto je mrak mrakova...ali ima nekih stvari na koje se jos moram naviknuti i koje su meni kao vozacu vise odgovarale u 147-ici...al ima i onih koje mi vise tu odgovaraju....ah te babe nikad zadovoljne  :hehe: :hehe:

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #543 u: 31-08-2008, 17:28:32 »
pitam zato što se meni tek zadnjih tisuću km počela osjećati snaga i u 1. i 2., ali ju ne štedim, svako malo ju preko 4T natjeram, a izgleda da joj to odgovara, znaš ono; kad konja dobro podbodeš dobro i potrči  :hap:
a čekam da pređe 10T, pa da se Seb poigra sa softwareom  :craz

Andrić

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 10
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #544 u: 31-08-2008, 17:46:14 »
..................................ah te babe nikad zadovoljne  :hehe: :hehe:

:da: :da: :da: :da:

nemoj me sad   :sado:   sama si rekla, ja se samo slažem   :song: 

Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline Damir

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GIULIA super 2.2 180 Q2
    • Lučko, Zagreb
« Odgovori #545 u: 31-08-2008, 18:04:50 »
pitam zato što se meni tek zadnjih tisuću km počela osjećati snaga i u 1. i 2., ali ju ne štedim, svako malo ju preko 4T natjeram, a izgleda da joj to odgovara, znaš ono; kad konja dobro podbodeš dobro i potrči   :hap:
a čekam da pređe 10T, pa da se Seb poigra sa softwareom  :craz

.............ali i brzo krepa  :) :) :) Sad ako tu usporedbu prebaciš na GT-jku................. :hap: :)
Alfa 145 QV - rally car

Offline zdravka

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • TY
    • Zagreb
« Odgovori #546 u: 31-08-2008, 18:10:35 »
jel ti to iz vlastitog iskustva  :craz  :)

Andrić

ijuric

• Gost
« Odgovori #547 u: 31-08-2008, 18:47:04 »

.............ali i brzo krepa  :) :) :) Sad ako tu usporedbu prebaciš na GT-jku................. :hap: :)

:hehe: :hehe: znala sam da ce ovi turbo benzinasi dozivjeti ushit nakon ovih mojih izljeva  :smijeh :smijeh ..je zdravka imas pravo kad ga zavrtim 4 i mrvu gore, druga prica, al nekako me vuna, valjda su me sifrustrirali sa proslim kvarom pa mi podsvesno da sam ubojica masina  :sad: :sad:  :hehe: :hehe: imas pravo bem ti sveca tu je ona da se vozi...odsad ju ni ja ne stedim...a nakon desetke bumo se skupa igrale kod seba sa softverom  :song: ..alfa zd  :volim :volim :pusa ja volim dobit malo po guzi  :song: onda budem dobra neko vrijeme, s naglaskom na neko :smijeh :smijeh :smijeh  :hap:

ugred jucer na tom strit rejsu su me vauvejsci ufatili sprdavat kvore kvarljivo bla bla dok nisu dve alfe sta su nastupale poznjele uspjeh :love:..onda im osmjeh zamro na usnama  :hehe: :hehe:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #548 u: 31-08-2008, 22:39:14 »
Trebala si uzeti 3,2 makar rabljenu  :hap: Ta ide bolje, občino su na 18", koči bolje itd...

Ali mislim da je problem što si naviknuta na benzince. Slično je i meni bilo, ovo mi je prvi dizel, a bogme niti u obitelji se ne sjećam kad je zadnji put bio dizelas. I odnosu na Bravo 1.6 bi 147 trebala biti startnija, ali mi se to uopce ne cini. Valjda zato jer je Bravo hvatao 100 u 2. brzini, a u Alfi već moram razmišljat o 4. brzini...
Jasno, trgne se ona na nekih 1800 okretaja, ali mi se čini da već na 3500 skroz izgubi dah... Ima brzine, ali nema onog užita razvlačenja do granica okretaja... Da nisu cijene goriva otisle u nebo, odmah bi je mjenjao za 2.0 TS.

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #549 u: 31-08-2008, 22:45:56 »
4 i kusur se spominje kao zavrtiti motor??? Pa ima još 3000 i kusur lufta za igrat se kod pravog motora. Titanic.... :pusi
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
« Odgovori #550 u: 31-08-2008, 23:08:53 »
7400 razloga za užitak...  :hap:
A na te 4 užitak tek počinje... :craz
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #551 u: 31-08-2008, 23:16:04 »
bombaši  :craz

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
« Odgovori #552 u: 31-08-2008, 23:18:40 »
Uz povremeni boooommm  :bomb:   :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #553 u: 01-09-2008, 01:50:37 »
hiiiiiiijooooooj evo ih bosko buha & co u akciji  :sado: :sado: sad dodjoh iz neke rakija parti i kad mi maligani prave drustvo opce ne primjetim ove nedostatke  :craz naravoucenije...rakija je moja buducnost..buduci da 3,2 ne proizvode, a polovni uz moju srecu na lotu :sad: jok u moju garazu  :craz  :hap: (i ja bi mjenjala za ts, al jts nikako (ovo je nakdnadno ubaceno jer mi falilo pol rjeci da se vidi smisao jer sam bila malo umorna u kasno u noc :craz)
« Zadnja izmjena: 01-09-2008, 12:16:39 od ijuric »

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #554 u: 03-09-2008, 13:29:21 »

e sad da malo osvjezim temu i nakon nekog vremena napisem utiske i dojmove veznao za moju biancu, jer smo ovo da je lijepa, bijela, i da se svi okrecu za njom apsolvirali :smijeh ...ja mogu tu napisati ono kako je meni osjecaj voznje...pa sad dal sam u pravu ili ne ne znam, ali evo kako je...moram priznati da se jos nisam navikla na dizlo i da sam ja ipak benzinka pod kozom...kod kretanja u 1. i 2. brzini nekeko imam osjecaj da fali snage a ipak je to 150 ks, tek u 3. i 4. ona razvije svoju punu snagu tj ti konji se osjete...malo me frustrira kad se ubacujem na magistralu i guzva je i moram uletit i ja ono kontam sad cu se ubacit u sekundi al ipak to ne bude teko :rolll:...a onda se moram i suzdrzavat da mi se okretaji ne vrte do vrha...to je valjda ostalo stara navika  :rolll: ...sto se tice tvrdoce o tome vec sve rekoh...auto je dosta tvrd (ja mogu usporedivat sa svojom ex 147) i kad predjem malo brze preko omanje rupe tako bubne da mi zrak izbije, tako da je spustanje def. odbaceno...a i penjanje na rinzol ne preporucam osim puzevom brzinom  :craz e sad kad bi se auto spustio vjerovatno bi dobio neke stvari koje vidim da su po meni malo ipak slabije nego kod 147...naravno da auto nisam sekirala u overspeed jer bi vjerovatno onda sad isla pjeske kad mi me zabilo u kakav zid...ali vidim da pri brzem prolasku vecih zavoja, pogotovo ako je naka neravnina na cesti, prednji kraj zna poskociti i ono malo stanes dal ces pocet bauljat po cesti...ja naravno vozim prvenstveno sigurno i ne zelim dovodit druge i sebe u opasnost, a naravno i zabit auto mi nije nes napeto, pa ne mogu rec da li bi zaista i odljepio da sam prosla jos malo brze, ipak taj ovjes nije onakakv kakav mislih da cu bit zaljepljena na cesti :)...moram rec da sam sa 147 prolazila zavoje 20 posto brze i da nikad nisam osjetila da mi je auto pobjegao...da su gore 18ice vjerovatno bi bilo mrvu boje, ali za kise i mokrih dana  :rolll: , tako da set sa 18icama ide u buducnosti...a i ove 17 ce ostat pa cu te furat po zimi, ionako se nikud po snijegu ne vozim pa nije bed...sto se tice otvorene ceste, auto ni ne osjetis da se vozi...200 opce ne trese, osjecaj sigurnosti izvanredan i upravljivost izrazito dobra...sto se tice kocnica..hm...147 je stajao u mjestu...e sa gt je malo ipak drugacije....malo teze koci (ok tezi je i auto ali...) i ne staje ko ukopan, imah jednu situaciju di sam gledala ocul stat  :) ma u biti sve je to jos i navikavanje na novi auto i kad se skroz upoznamo biti ce to potpuna ljubav :love3: al ovo su neke ajmo rec mane ili nesto sto sam ja uocila...i da cini mi se da mi kratka svijetla nisu tako dobra ko na 147 il sam ja ocoravila u medjuvremenu...dobro reko soi  a dje je ksenon  :bic:  :hehe: eto malo apdejta...

sve smo vidjeli, prve slike, dojmove...svi se slazemo da je alfica prelijepa(ni sofer nije za hitit  :ok:), saznali i ponesto novo...ma nis strasno...da ponekad dimi, ponekad i zakoci  :hehe: , starta ko pravi dizlo...dizlo ko dizlo, sta ces...
i sad su na red dosle prave stvari....
a kako si me preduhizrila s papucicama, ja malo obisao videnije ducane...

biraj

od ovoga nesto...

ovo obavezno i napred i nazad i pored onih mrljica (ili umjesto njih da se ne vide) sa strane...

a i vatrice..  :da:

nalja obavezno...

i na kraju s ovim sve zastitis od ljubomornih pogleda  :love3:  (ne, ne sluzi i neces to upotrijebit za ono sto si prvo pomislila)

Offline veloce

• Ovisnik o alfistima
  • giulietta veloce spider 1961
    • kostrena
« Odgovori #555 u: 03-09-2008, 16:32:59 »
evo malo inspiracije za redesign biance :hap: :)

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #556 u: 03-09-2008, 17:30:00 »
evo malo inspiracije za redesign biance :hap: :)
(Image removed from quote.)
a gdje su joj mrlje sa strane  :?:

Zagy

• Gost
« Odgovori #557 u: 03-09-2008, 17:34:05 »
ispolirana je   :smijeh :smijeh

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #558 u: 03-09-2008, 17:40:40 »
sta su i tu musice bile...

ijuric

• Gost
« Odgovori #559 u: 03-09-2008, 17:51:28 »
 :smijeh :smijeh evo ti ga na nema me par sati i odma radite **anja :sado: boris definitivno vatrice i one oznake v12  :hehe: :hehe: jao sta bi te vi napravili s tog nebogog auta da van ga je prepustit..koda ni dosta kaznjen time sta je dizel  :hehe: veloce  :bic: od tebe ne ocekivah takve fotke... :hehe: :hehe: e koje gadne felge sta ucinise od kola ijuh, a vid ove valove di se mjesaju dve boje :puke:...moram priznat da sam vidila jednu sa crnim krovom (nazalost mislim da ni sky window nego samo farbano)  i crnim feldjonima i to mi je onako bilo dosta fora  :love: al ipak ne bi  :hap: joj moram pothitno slikat papucice su gore da me prestanete vise sprdat s tim cuningom...i mirisljavi boric s mirisom borove sume  :hehe:  :craz

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #560 u: 03-09-2008, 17:53:53 »
pokretni kič
:cigara: :cigara:

ijuric

• Gost
« Odgovori #561 u: 04-09-2008, 23:44:36 »
Eto papucica..naravno ceskalo me i isla sama svrdlati jer mi se prokleta guma odljepljivala konstantno i naravno da ne valja i na gas sam morala stavit drugi seraf jer onaj sa ravnom glavom ne pase tj ne izadje van jer je prekratak i onda sam stavila neki drugi i izduga se ne kuzi :hehe: :hehe:…a inace su totalno losi srafi i opce se nedaju ravno zatisnuti jer urezi u papucicama nisu bas najtocnije napravljeni pa ako zadnji zavrtaj nije nasjeo ostane nakoso tako da mi i na kocnici jedan sraf malo viri :mad: :bic:…ali nema veze glavno da sam ih ja nabila gore :hehe:..ma popravit ce seb kad idem na servis :craz..eto nije vise cuning u gepeku  :hap: i da opce nije jednostavno za montazu kako napominju  :bomb: al je lijep osjecaj bosonog stiskati taj hladni metal  :love:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #562 u: 04-09-2008, 23:59:53 »
Super izgleda :ok: :ok:

Pa ako sraf malo viri stavis neke cipelice sa debljim đonom i sve je ok  :craz

Ti pedantni svabe ne znaju niti srafe napravit kak spada :)

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
« Odgovori #563 u: 05-09-2008, 00:09:06 »
Moglo je to i bolje bit smontirano  :craz
Zamisli da meni kvake stoje tako ukoso  :funny:
Šala, šala...  :blabla

Anton

• Gost
« Odgovori #564 u: 05-09-2008, 00:10:03 »
kakva je to fleka na sicu?????

ajmeeeeeee    :craz :craz :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #565 u: 05-09-2008, 00:17:31 »
Moglo je to i bolje bit smontirano  :craz
Zamisli da meni kvake stoje tako ukoso  :funny:
Šala, šala...  :blabla

:sado: :sado: nis ni ukoso to tako izgleda na slici ...antone  :gun: :gun: nema fleke to je tako odbljesak sad malo prije slikah u mrkloj garazi  :craz cista je ko sunce...jedini neven je ovdje ozbiljan bando jedna  :batin  :hehe:  :volim ...i sta za jednu babu je to ok..bas me zanima kako bite vi...opce ne mogu rec koliko je to tesko bilo napravit  :mad: a nabusila sam se rupa u zivotu...:hehe: ne valjajuuuu te papuciceeeeee  :blabla  :craz

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
    • Split
« Odgovori #566 u: 05-09-2008, 00:22:38 »
Eh, sad ne valjaju papučice, sad su tvrde, sad su vijci neodgovarajući, sad je svašta nešto. Lijepo priznaj, mogla sam i bolje i gotovo.
 :craz :craz :craz
Evo sam ću se kaznit  :sado:  :hap:

ijuric

• Gost
« Odgovori #567 u: 05-09-2008, 00:24:11 »
Eh, sad ne valjaju papučice, sad su tvrde, sad su vijci neodgovarajući, sad je svašta nešto. Lijepo priznaj, mogla sam i bolje i gotovo.
 :craz :craz :craz
Evo sam ću se kaznit  :sado:  :hap:

:batin :batin :batin :batin :batin jok nikad ne priznat  :hehe: vidjet ces valjda u st pa ces mi ti popravit bolje  :hehe:  :sado: :sado:

Offline Seb

• Član Alfa Kluba 5
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Velika Mlaka
« Odgovori #568 u: 05-09-2008, 06:52:21 »
aaiiiiiiiiiii...super zgleda :ok:
SEBastijan Bertol 091 62 22 223
BERTOL Seb servis - Specijalizirani servis za Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Abarth vozila

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #569 u: 05-09-2008, 07:18:51 »
Super su ti papučice :ok: Imam i ja takve :happ: