28-04-2026, 20:14:18

Autor Tema: GT Edizone BIANCA  (Posjeta: 103880 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

zenica

• Gost
  • Trade Count: (0)
Odg: GT Edizone BIANCA
« Odgovori #510 u: 18-08-2008, 12:51:38 »
pa kad ih je već imao, zašto ih nisi uzela  :wal: btw: još lakše ako je od plastike, sredi joke višak s lemilicom,  :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #511 u: 18-08-2008, 12:54:36 »
pa kad ih je već imao, zašto ih nisi uzela  :wal: btw: još lakše ako je od plastike, sredi joke višak s lemilicom,  :craz

:hehe: :hehe: za ovo bi vise trebal bacac plamena il laserski rezac jer je debela papucica dosta i od tvrde plastike :craz a nis uzela jer su taj isti dan vec stigle ove moje  :mad: :mad: (naravno nisu stigle dan prije jer bi ih onda uzela sobom :mad:)...a joke ti vise specijaliziran za kvake ko i ti  :hehe: :hehe:

zenica

• Gost
« Odgovori #512 u: 18-08-2008, 12:56:05 »
ev još jedan prijedlog, uzmi bacač plamena, topi tu plastiku i kad se malo odzgo istopi, onda naljepi te što si kupila  :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #513 u: 18-08-2008, 12:58:30 »
 :sado: :sado: :hehe: :hehe: joooj da ja tebe slusam vec bi imala rupe po boku kad bi skinula mrlje, a umjesto gasa bi stavila tavalun (daska) da mi bude komforna papucuca  :hehe:  :bic: aj bjez radit nesto, naso mene u plavi mozak  :bic:  :smijeh :smijeh  :hap:

zenica

• Gost
« Odgovori #514 u: 18-08-2008, 13:01:09 »
ma nemoj ti ništa radit, ja ću tebi sredit paljenom žicom  :craz i gumom od bicikla  :smijeh :smijeh

ijuric

• Gost
« Odgovori #515 u: 18-08-2008, 13:02:05 »
ma nemoj ti ništa radit, ja ću tebi sredit paljenom žicom  :craz i gumom od bicikla  :smijeh :smijeh

:hehe: :hehe: bosanski novitec kit  :smijeh ...odo imam neke funkcije  :mah:

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #516 u: 18-08-2008, 13:04:23 »
:hehe: :hehe: bosanski novitec kit

:smijeh :smijeh :smijeh
:cigara: :cigara:

zenica

• Gost
« Odgovori #517 u: 18-08-2008, 13:05:30 »

i to origi :craz

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #518 u: 18-08-2008, 13:19:41 »

Aha pedale iz Punta I su stavili u GT, proper job :hehe:
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline borisri

• Ovisnik o alfistima
    • Rijeka
    • Gt 3.2 V6 24v
« Odgovori #519 u: 18-08-2008, 14:19:20 »
da ja stvarno nebi postao kolekcionar GT papucica, ajmo montiraj to (upotrijebi svega po malo iz predhodnih par postova  :) , a zenicin instraksn neka bude vodilja), slikaj i .... u tuning u hrvata s tim 

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #520 u: 18-08-2008, 14:31:00 »
sjetih se u petak ijurićke...u pakoštanama slo getejka bela...sa 18icama kave ima shoei...mmmm :love3:
MiTo

ijuric

• Gost
« Odgovori #521 u: 18-08-2008, 17:14:31 »
sjetih se u petak ijurićke...u pakoštanama slo getejka bela...sa 18icama kave ima shoei...mmmm :love3:

:hap: i ja kazem - shoi je mmmm  :love3:  :hehe:  :hehe: ...iskreno jedino za cim zalim je sta nisam uzela te felge, u biti kako je to isao paket opreme sa 17icama ja nisam ni pitala dal moze nadoplata i 18ice (bas te takve ko soieve :love: :sad:), nego sam kontala moram uzet ove 17, a 18 po punoj cijeni doplatit, pa reko ima vremena...naravno da se moglo doplatit razliku i imat 18ice  :wal: :wal:  :hehe: ma uzas kako mi mozak oksidiro zadnjih godinu dana uprkos koristenju stimulansa  :hehe: (odzacar bomboni, viks i ervejvs zvake sta otvaraju disne kanale da mi vise kisika ulazi)...stavit cu neke 18 def, al moram se poslozit jos koje...i jos sta ne bi uzela je cd cendjer da sam znala da je takav sit :wal: blaupunkt najgora plastika...kad sam napunila cdove opce ni radio onda sam kontala da nes krivo stiscem, al u biti to je toliko klimavo tako da je prosljako tek nakon 4 preslagivanja cd-ova  :rolll: (jedino taj je bio u ponudi za nadoplatu :rolll:) al ok ima mp3 pa su iza samo oridjidji...sad sviraju...a do kad ce ne zna se  :hehe: al bose je  :love:...isuse mogle bi bit te s punta :hehe: ma koma...a boris budem li pratila naputke zenice, cuning rubrika mi ne gine  :hehe: :hehe: ...i sad ti ne ostaje nis nego prodaj svoju i kupi gt da ti se papucice ne ubudzaju  :song: :hehe: :hap:

Zagy

• Gost
« Odgovori #522 u: 18-08-2008, 17:41:42 »
ma kupi 19" ......

ijuric

• Gost
« Odgovori #523 u: 18-08-2008, 17:44:36 »
ma kupi 19" ......

:hehe: :hehe: ma da 100  :o000: kako bi rekla plavusa :craz...super moze al onda cu samo vozit pravocrtno po autocestama...bez naglih skretanja  :hehe:

Zagy

• Gost
« Odgovori #524 u: 18-08-2008, 17:50:24 »
:hehe: :hehe: ma da 100  :o000: kako bi rekla plavusa :craz...super moze al onda cu samo vozit pravocrtno po autocestama...bez naglih skretanja  :hehe:

pa mislim da ti je i bolje da ne skreces..... vec si dovoljno u krivini....

:off
P: zasto plavusa vozi sjekiru u autu (bijelom)?????
o:  da sijece zavoj  :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :song: :song: :song:

ijuric

• Gost
« Odgovori #525 u: 18-08-2008, 17:51:37 »
pa mislim da ti je i bolje da ne skreces..... vec si dovoljno u krivini....

:off
P: zasto plavusa vozi sjekiru u autu (bijelom)?????
o:  da sijece zavoj  :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :smijeh :song: :song: :song:

:sado: :sado:  :hehe: :hehe: dal je ovo uvreda po statutu  :smijeh ma dobt ces ti sjekiru kad te ja nasekiram  :hehe:  :off  :hap:

Zagy

• Gost
« Odgovori #526 u: 18-08-2008, 17:54:48 »
:sado: :sado:  :hehe: :hehe: dal je ovo uvreda po statutu  :smijeh ma dobt ces ti sjekiru kad te ja nasekiram  :hehe:  :off  :hap:

ma nije uvreda to je samo cinjenica i konstatacija.... :?: :redf: :redf:
sam pazi da nebu puno krvi... (tesko se pere)  :smijeh :smijeh :smijeh

ijuric

• Gost
« Odgovori #527 u: 31-08-2008, 08:19:11 »
...eto nazalost karlovac nije mogao nikako...al par sati grobnika sam mogla skoknuti...tamo se naime jucer i danas odrzava strit rejs i strit stajl...i bilo tamo za vidjeti svakakvih cuda :hehe: :hehe: al eto tako ja hodam i vrti mi se od onih nalja, branika, spojlera, boja sve mi tilta pred ocima...i onda spazih tu bijelu ljepotu...bianca abarth  :love:  :hehe: ...i buduci da je kolega anton :pol: odustao od kupnje jednog pravog auta (sto znaci i da te ne vodim na rucak :hehe:)  :sado: :sado: jer je njemu bianca najbolja...evo i ta pila zasluzuje mjesto ovdje da joj se svi dive...a buduci da temu nemre otvorit jer je marka skakljiva  :hehe: ja cu ljutu zver staviti ovde  :hehe: ...

stilo abarth by  :pol:
...

:hap:

e sad da malo osvjezim temu i nakon nekog vremena napisem utiske i dojmove veznao za moju biancu, jer smo ovo da je lijepa, bijela, i da se svi okrecu za njom apsolvirali :smijeh ...ja mogu tu napisati ono kako je meni osjecaj voznje...pa sad dal sam u pravu ili ne ne znam, ali evo kako je...moram priznati da se jos nisam navikla na dizlo i da sam ja ipak benzinka pod kozom...kod kretanja u 1. i 2. brzini nekeko imam osjecaj da fali snage a ipak je to 150 ks, tek u 3. i 4. ona razvije svoju punu snagu tj ti konji se osjete...malo me frustrira kad se ubacujem na magistralu i guzva je i moram uletit i ja ono kontam sad cu se ubacit u sekundi al ipak to ne bude teko :rolll:...a onda se moram i suzdrzavat da mi se okretaji ne vrte do vrha...to je valjda ostalo stara navika  :rolll: ...sto se tice tvrdoce o tome vec sve rekoh...auto je dosta tvrd (ja mogu usporedivat sa svojom ex 147) i kad predjem malo brze preko omanje rupe tako bubne da mi zrak izbije, tako da je spustanje def. odbaceno...a i penjanje na rinzol ne preporucam osim puzevom brzinom  :craz e sad kad bi se auto spustio vjerovatno bi dobio neke stvari koje vidim da su po meni malo ipak slabije nego kod 147...naravno da auto nisam sekirala u overspeed jer bi vjerovatno onda sad isla pjeske kad mi me zabilo u kakav zid...ali vidim da pri brzem prolasku vecih zavoja, pogotovo ako je naka neravnina na cesti, prednji kraj zna poskociti i ono malo stanes dal ces pocet bauljat po cesti...ja naravno vozim prvenstveno sigurno i ne zelim dovodit druge i sebe u opasnost, a naravno i zabit auto mi nije nes napeto, pa ne mogu rec da li bi zaista i odljepio da sam prosla jos malo brze, ipak taj ovjes nije onakakv kakav mislih da cu bit zaljepljena na cesti :)...moram rec da sam sa 147 prolazila zavoje 20 posto brze i da nikad nisam osjetila da mi je auto pobjegao...da su gore 18ice vjerovatno bi bilo mrvu boje, ali za kise i mokrih dana  :rolll: , tako da set sa 18icama ide u buducnosti...a i ove 17 ce ostat pa cu te furat po zimi, ionako se nikud po snijegu ne vozim pa nije bed...sto se tice otvorene ceste, auto ni ne osjetis da se vozi...200 opce ne trese, osjecaj sigurnosti izvanredan i upravljivost izrazito dobra...sto se tice kocnica..hm...147 je stajao u mjestu...e sa gt je malo ipak drugacije....malo teze koci (ok tezi je i auto ali...) i ne staje ko ukopan, imah jednu situaciju di sam gledala ocul stat  :) ma u biti sve je to jos i navikavanje na novi auto i kad se skroz upoznamo biti ce to potpuna ljubav :love3: al ovo su neke ajmo rec mane ili nesto sto sam ja uocila...i da cini mi se da mi kratka svijetla nisu tako dobra ko na 147 il sam ja ocoravila u medjuvremenu...dobro reko soi  a dje je ksenon  :bic:  :hehe: eto malo apdejta...

Anton

• Gost
« Odgovori #528 u: 31-08-2008, 08:22:54 »
jooooooooj....

kakva te osveta ceka u skorije vrijeme pojma nemas...... :batin :batin :batin

ijuric

• Gost
« Odgovori #529 u: 31-08-2008, 08:25:43 »
jooooooooj....

kakva te osveta ceka u skorije vrijeme pojma nemas...... :batin :batin :batin

:hehe: :hehe: i osveta moja crvena ce biti  :craz slusaj..pa reko si da ti je najljepsi i sta se sad bunis...pa bas se uklopio u temu edizione bianca  :love:  :pusa

Anton

• Gost
« Odgovori #530 u: 31-08-2008, 08:28:44 »
:hehe: :hehe: i osveta moja crvena ce biti  :craz slusaj..pa reko si da ti je najljepsi i sta se sad bunis...pa bas se uklopio u temu edizione bianca  :love:  :pusa

sjecas se ti kad sam ja sliknuo srebrenku  :da:
pa kad sam morao editirat 16 postova zbog tebe a  :da:
e pa vidi ja se ponosim sa svojom "stilacem" a ti obrati paznju kako te Taz mrko gleda sa straznje police    :vamp:

ijuric

• Gost
« Odgovori #531 u: 31-08-2008, 08:31:14 »
sjecas se ti kad sam ja sliknuo srebrenku  :da:
pa kad sam morao editirat 16 postova zbog tebe a  :da:
e pa vidi ja se ponosim sa svojom "stilacem" a ti obrati paznju kako te Taz mrko gleda sa straznje police    :vamp:

:hehe: :hehe: pa da je bila ovako lijepa ja se ne bi bunila...onako u suv izdanju naravno da si moro brisati  :hehe: i sta jel brisem il smije ostat  :love: taza je stavila tvoja hanuma da gleda tako sve tvoje obozavateljice...glavno da me ti ne gledas tako  :hehe: jos... :hehe: a mumu :volim

Anton

• Gost
« Odgovori #532 u: 31-08-2008, 08:33:22 »
pusti, pusti....

sad kad dodu 17-ice u bijeloj boji cu zalijepit slike u tvoju temu  :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #533 u: 31-08-2008, 09:00:46 »
pusti, pusti....

sad kad dodu 17-ice u bijeloj boji cu zalijepit slike u tvoju temu  :craz

:hehe: more...al se nadam da ipak neces da ces imat svoju temu srebrne boje  :love: :hap:

Anton

• Gost
« Odgovori #534 u: 31-08-2008, 09:04:11 »
:hehe: more...al se nadam da ipak neces da ces imat svoju temu srebrne boje  :love: :hap:

ti si nepopravljiva, evo rezime :

147 bolje koci  1:0
147 ima bolja svijetla 2:0
147 je startnija ( 105 ks  :rolll: ) 3:0
147 bolje lezi u zavojima 4:0
147 je udobnija 5:0

ukupno

147= 5
gt= 0

krasno, nego irenci, os kupit 147, znam jednu lijepu srebrnu   :smijeh

ijuric

• Gost
« Odgovori #535 u: 31-08-2008, 09:07:06 »
 :hehe: :hehe: pa sad sam govorila samo o minusima, ti si za stilo naso samo 3 a ja 5, ja ne muljam iskreno kazem...a prednosti ne stanu u jedan post  :craz to cu drugi put danas je oblacan dan pa pisem o minusima...ja bi tu srebrnu sutra...a ti se vozi sa stilom injksn limeted adisn (je tako bilo :?: :hehe:)  :sado:

Anton

• Gost
« Odgovori #536 u: 31-08-2008, 09:09:50 »
kupim srebrenku i mjenjemo kljuc za kljuc za GT-jku.... :craz

zanemari financijsku konstrukciju jer srce je uvijek u pravu.... :da:

imamo deal ??????

( stilac ostaje, to je jedno cudo od kutijice )   :craz

ijuric

• Gost
« Odgovori #537 u: 31-08-2008, 09:14:00 »
kupim srebrenku i mjenjemo kljuc za kljuc za GT-jku.... :craz

zanemari financijsku konstrukciju jer srce je uvijek u pravu.... :da:

imamo deal ??????

( stilac ostaje, to je jedno cudo od kutijice )   :craz

:smijeh :smijeh :smijeh ovo ide u temu vicevi  :hehe:  :sado: aj bjez, odi kupi auto umjesto ovih obmana o savrsenstvu stila  :hehe: :hap:

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #538 u: 31-08-2008, 11:16:50 »

krasno, nego irenci, os kupit 147, znam jednu lijepu srebrnu   :smijeh

ako se ne varam opet se tu priča o mojoj...

trebao sam ja tebi lijepo dat auto, prije ćeš ga ti prodat sigurno
:cigara: :cigara:

Anton

• Gost
« Odgovori #539 u: 31-08-2008, 12:09:54 »
e sad si prećero...   :smijeh

sorry miško, nije to tvoja   :craz

neeego ak te hebe prodaja ti meni reci pa za neki odredeni postotak ja sve rijesim..... :craz