0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
I treba mi aditiv za ulje,također za čišćenje uljnih kanala...ovo zadnje sam jednom kupio za nekih 50kn i mogu vam reći da ti izbaci iz auta nevjerojatnu količinu ''blata'' starog ulja,taloga,nemam pojma čega još,uglavnom taj se stavlja prije izmjene ulja, ali se ne sijećam više od kojeg je proizvođača.
posebice MsO2 to je pratsrai adtivi koji samo donis vise stete nego korsti. DObra ulaj ne trebaju te bedastoce.Da stavljass inu super 3 bi trebao neki aditiv.
bacaj to van! to u modernom ulju nema kaj traziti. LM to drzi u proizvodnji jer su to rzavili pred 30 tak godian i time se probilia.Inace motor clean sam ja ubacio u i rezultat je izvrstan, motor radi jako mirno nakon toga. Nuspojava nema jer se ispusti skup sa starim uljem. To je svojevrsni detrdzent za ulje. oslobada naslage itd. mogguce je da ti pocne negdje gubit ulje jer su stare naslage pokrivale mjesta di bi curilo ulje. No nije bolje ih ostaviti jer s emoze otiknuti i negde zacepiti kanal, ak ngde curi ulje to se sanira novim dihtungom a ne uljnom naslagom.