0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
haha , meni jutros to poslao frend i stavila u birtiju, kao uzorak buduće staze spretnosti hi hi hi!
evo nesto bez duse http://video.kenblockracing.com/flash/small_player/preloader.swf?vendor_id=204&media_id=9183&bgcolor=FFFFFF&autoplay=0
hvala grdi imas dodaj +stavarno je frajer bez duse prema autu!!!!!ako je auto i malo dusu frajer ju je iscupao!!!kad bi znao ovako vozit..... al mislim da ce mu gtv mafija nac neku manu!!! : : :
ali neznam jeli iko od vas cuo da postoji neko ko je kupio recimo micubisi evo2 ta da vrsi potpunu restazuraciju i vracanje auta u originalno stanje ta da ga nakon toga vozi i uziva u njemu dugi niz godina
ili da neko i poslije xxx godina zeli sebi da kupi subaru imprezu iz 95godine....
Naravno da sam čuo da postoji takav netko... Zapravo takvih Mitsubishia ima jako puno! Većina ih je u domovini Japanu, a ima ih dosta i po Americi! Ja želim i to mi je jedna od najvećih želja! Imprezu i Toyotu Corollu AE86...Imprezu sam umalo i kupio... '94. godište je bila! Pobjegla mi je za par dana...Jaooooooooo!
....govorio sam o mm, a ne o km/h....
Testarosa