0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ma shit ja sam ga vec jedno 100 puta posjetil i nikad nisam uspio upast kaj ima ko neku drugu verziju ili nes ??? : : :
Ja sam ga instalirao na nekoliko kompova s XPom. Jedino nigdje ne radi ako "mountaš" image, nego moraš baš snimiti na CD. Onda nisam imao nikakvih problema.
Može li se preko ePERa naručivati dijelove?
...od koga?...preko ovog crackiranog ne...eventualno ako imaš original i spojen si na server od centralnog skladišta nabavljača......tako ja imam na poslu EPCnet (Mercedesov program za rez. dijelove), koji je spojen direkt na Mercedesov server u Njemačkoj i direktno se radi narudžba...
kako skinit ovi eper.nevidim nigdi
Ne mogu naći koristan eper, jel ima netko link ili neka me baci tamo gdje ima Hvala
e tako je, aosim, toga izbacuje me nakon nekog vremena i ne mogu doći do onog što mi treba :
http://www.spangerum.com:7080/navi?KEY=STARTUP&WINDOW_ID=1&GUI_LANG=3&LANGUAGE=3&COUNTRY=012&DRIVE=D&RMODE=
ovako, radi se o maglenki za moj auto, zanima me da li je ta maglenka išla na još koji auto iz digićke grupacije Šifra proizvoda odnosno kataloški broj je 60692719
taj je još 3 mjeseca stariji od onoga gore... a kolegi ne igra taj nego treba noviji
...mislim da to ovisi o proizvođaču (govorim o zamjenskim maglenkama)...tecdoc po ovom FIAT/ALFA kataloškom broju kaže da su isti za sve modele...
Dečki, nije eper star nego imate prenove aute. Brzo đorajte ove svoje pile za neke starije Alfe i sve 5.