Kod mene ima bas puno mjesta za jos dodatnih govana.Taj motor sa 3 mm nece dobro raditi.Probavali ja i Toimo na jugu nista odokativno sve iz prakse znaci probano tako ne valja.Za pravu konjazu trebaju i pravi djelovi,Kosuljice,klipovi i tako.Na 1.4bara puca kosuljica tako da dzabe sve ako nema kosulja.Ni elektronika nece pomoci da ne pukne jer su preslabi cilindri.2.0 v6 t ima jako debele kosuljice za razliku od 3.0.Kada bi se dobio dobar rad na 1 bar bila bi lijepa snaga.Ne razumijem zasto pretjerivati i kakva svrha tog auta.To je kao kad imas invalida u kuci.Poslje problemi sa kvacilom,poluosovinama i sa svim drugim govnima.Meni je auto za svaki dan,ja sjednem uzmem karticu na naplatama Grobnik,stavim u 5 i pritisnem gas do tepiha i na Luckome pustim,a ne moram se sekirat oce se ugrijat ulje,voda i tako.A ne da mi oci ispadaju u kontrolnu tablu.To je fino.U svakom slucaju imam vam rezervno sve pa samo drzite gas do poda.Ja nemam bas vise volje za to raskapat jer je prilicno komplicirano.Najlakse je ovako prepucavanje iz tople sobe a treba se ulovit brusilice i co2 pa udri.Pa prodje i volja.Ja moram sve sam nema ni od kuda pomoci pa nije bas lako.