KAD TE U ŽIVOTU NEJDE,ONDA TE NEJDE
eto danas idemo mapirat auto i sve ok...složimo mapu na sondu,vozimo se na 0,8 bara i sve ok...još uvjek je prisutno padanje snage poslje 5t okr ali u puno manjoj mjeri a dole auto udara ko lud...razmišlajmo,štelamo i otvorimo ga na 1,1 bar...dole udara ko sotona,kuplung klizi ko lud no doziranjem gasa ga mogu kontrolirat...opet to malo podesimo,počinje radit bolje i na visokim okr i krenemo prema doma...

ja ga opet napunim na 1,1 držim puno gas,preko 5t okr ide bolje nego prije...na 6t okr 1,1 bar i odjednom BAM TRRRRRR....neki k proprdi ispod haube...u retrač iza nas nema dima,tlak ulja ok,a auto ide na 3 cilindra...stanem i imam kaj vidjet...PUKLA FUCKEN NOVA SVJEČICA i porculan sjurio u cilindar i sjebo ga ...e da ti j mamu...pogledam bolje i fakat se vidi kak je bio napuknut porculan i sad je jednostavno puko do kraja...stavim drugu i osjeti se da radi cilindar sa pol snage....ooooo j ti sreću

inače nove org Fiat made by Champion sa 3 elektrode za 2.0T16v motor...meni ili nekom od mojih je valjda pala,napukla i eto fucken sranja...sad bu malo počeko dok ga bum išo opet slagat...jedino kaj mi neda mira da ga idem opet slagat je jebeni osječaj kak je potezo...taliani su rekli da kuplung drži 350 Nm bez problema a on ga proklizi na 1,1 bar ko od šale...kolko je to momenta bilo a ja sam htio ga složit na 1,3 bar