kolko su te koštale?
..znaci ovako...papucice kostaju 42,24 ojra, troskovi prijevoza 33,00 ojra sto cuzamen cini 75,24 ojra...e onda ja dobih fakturu i krenuh uplatiti u banku, ali pazi bila sam doslovno u 5 banaka i uvijek su nes iskemijali zac mi to ne mogu i nek dodjem sutra itd nakon sta bi cekala satima, kao da sam u mesnicu dosla pitata da mi rade inozemnu uplatu

na kraju provedoh 2 sata u nekoj lkalnoj podruznici erste banke i zajedno sa zenom se ucih bankarstvu i nekako mi ispunile silu formulara i oslo to...ali ne ona me zvala jos 5 puta (morala sam ostavit broj :hehe:) da pita tocno kako se zove posta kojom ce doci, dal je paket velik

: (pricam o bankovnoj uplati da :hehe:), dal je postar zgodan itd :hehe: :hehe: i nekako je i to rjeseno i to platih dotanih 100 kuna (tu transakciju)...tako ja cekam par dana (alfisti sop sve odma rjesavaju to je za 10) i dodje jucer posiljka i naravno treba platit jos carinu 250 kuna plus 30 kuna postarinu od rijeka carine do dramlja...sad kad to zbrojis dodje ti negdi na
cca 125 eura

eto ukratko, sazeto ali bit se kuzi :hehe: :hehe: sad idem burgijat...jos cu ih i shebat kako sam hantava (primorski izraz za one malo pomaknute u fazi

)