koliko bi para trebao svaki izdvojiti... kod mene je za rostilj obicno dosta 80-100 kuna, pa neka bude 100-120 za svakog...
ja ionako ne pijem puno (mozda pivicu-dvije) a nek se nadje i koji sokic i to je to... za meso isto netreba pretjerivati da uzmemo 20 kila mesa ako nas nema tak puno... za nas 10-15 je dosta 5-6 kila uvrh glave... neka bude cevapa, raznjica, kobasica, mozda piletine i to je to... ženice neka spreme neku salatu, mozda kecap ili majonezu, kruha, malo ulja i to je sve sta treba...
e sad za rostilj, vidim da je rostilj tamo, pa treba dofurati ugljen i sjekiru... drva cemo sigurno i tamo naci u obližnjojh šumi...
i jos jedna stvar koju se nitko jos nije sjetio... tanjuri... najbolje da kad odemo u šoping da usput uzmemo i plasticne tanjure pa ih poslije sve hitimo u smeće i nitko nema problema s pranjem... isto tako i vilice i nozeve... jedino treba uzet jednu vilicu za rostilj s kojom se okrece meso i to je sve...
ja ako treba, uzmem tendu, ponesem i loptu za nogomet ako ce vam se dati... a koliko vidim i jezerce je blizu a posto su vruci dani, a jos i rostilj grije, mogli bi se i malo brćnut