0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
sunce ti poljubim! ))a meni znakić? koliko košta?
Našao sam nešto o tim CDA filterima, jako zanimljivo, kažu da su posebno dobri za turbo motore tj. i diesel...(Image removed from quote.)Kunu se na povećanje snage od oko 5%...Hvala na info
zadnji spojler mi je na lakiranju ali sam sad vidio od autodelte i branike pa me malo zagolicalo...
rako sam da nebum niš...i gle sad...uvjek velim još to i stalno idem dalje... :crazy:stari je već izludio...veli:konačno si kupio auto do jaja i opet drkaš po njemu....
Zato ja ništa ne diram! Osim felgi, glazbe, spuštanja.... O0:color:
Citat: BigSaint - 09-02-2007, 22:08:25Zato ja ništa ne diram! Osim felgi, glazbe, spuštanja.... O0:color:Ali nema tih novaca koji mogu platiti osjecaj kada nesto novo stavis, svaki novi detalj na autu daje mi osjecaj kao da imam novi auto )) ))
Citat: Niko - 09-02-2007, 22:16:58Citat: BigSaint - 09-02-2007, 22:08:25Zato ja ništa ne diram! Osim felgi, glazbe, spuštanja.... O0:color:Ali nema tih novaca koji mogu platiti osjecaj kada nesto novo stavis, svaki novi detalj na autu daje mi osjecaj kao da imam novi auto )) ))Meni je najjače kad promjeniš ulje i onda misliš da ti auto bolje ide! Ah gušti su gušti!
samo nebo zna...