Ovo je stil Rossi ko te jebe iako ne možemo mi bez tebe.
Činjenica je da MotoGP-om upravljaju Španjolci, a da Rossi privlači najviše sponzora i navijača. I onda Rossi do kraja u trci za naslov, a uonda prc da Lorenzo bude prvak i Uprava zadovoljna. I jare i pare.
Mislim da je vidljivo da je Rossi u na Phillip Islandu i ovdi na Sepnagu imao jako dobar tempo, moguće bolji od Lorenza, a da je sve to ometao Prč koji ne može organski smislit da je neko popularniji od njega. Da ne kažem kako on još od Argentina misli da ga je Rossi namjerno rušija, a Nizozemska je bila šlag na tortu.
A ovo. Mislimd a je Rossi apsolutno u pravu tj. može birat putanju dok ne ide u očigleno rušenje jer je bija naprid. E sada je kvaka šta ovi govore iz Direkcije da je namjerno rušenje. Meni to nema veze sa zdravom pameti. Prvo taj Sepang ima asfaltiranu tu izletnu zonu pa je Prč moga tamo. Drugo šta je Rossi bija tolko spor da nije bilo ništa nepredviđeno kako bi iznendaija Prča i rušija ga.
Al meni nije jasno, a u dosta sportova toga ima, da ne postoji pravilo koji izravno priječi pomaganje članu jednog tima vozaču/natjecatelju drugog tima. Recimo u biciklizmu je to kažnjivo ako je očito.