Samo jednom. Isključio sam i to je to.
Napisat ću, bez brige... 
meni se već 2 ili 3 puta to desilo... nije neki problem isključiti, ali nadam se da se to neće razviti u veće probleme...
Inaće, ekipo koja je dosta skeptična prema Mitu, a i ostalim novijim Alfama.... tzv. hardcore Alfisti...
Spletom raznih okolnosti, u posljednjih 3-4 dana nisam imao prilike voziti svog Mitača. Nakon toga, s obzirom da nisam još uspio produžiti parkirnu karticu, dan - dva sam vozio Peugeot 307... i danas, napokon, ponovno sjednem u svoju Alficu... i prevlada me takav osjećaj zadovoljstva i sreće... auto naspram konkurencije izgleda kao Space Shuttle, osjećaj u vožnji je fenomenalan - u gradskoj vožnji po potrebi je mekan i udoban, a kada se želi sportski voziti, odmah priladođava svoj karakter, i mami te u visoke okretaje... zvuk motora i auspuha je melem za uši... crvene lampice sa stropa u unutrašnjosti decentno osvjetljavaju područje mjenjača i DNA sustav...vrata nemaju prozore... nema tog auta u toj klasi koji se može mjeriti s Mitom...(a dalo bi se pričati i o kompaktnoj klasi)