0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ma šalim se
Vozim ja i xsaru benzinca (valjda ne još dugo :hehe:) tako da sam u ovom slučaju možda puno očekivao, valjda zato što do sad nisam turbobenzinca nikad vozio :rolll:
nemoj reći da je xsara bolja ja sam ovog turbaka probao u novom Bravu i mene je isto razočarao
.....
Nisam ti ja sin i ne piši više gluposti nisi mi ništa rekao na podatke koje sam napisao pošto si stručnjak prokomentiraj malo međuubrzanja .
: : : Idem malo leć! Ja sam čovik u godinama!
,stranica od auto motor und sport njemačka podaci za 159 2,4 200 ks 60-100 km/h (5. Gang) 10,3 Sek. 80-120 km/h (5. Gang) 9,0 Sek. 80-120 km/h (6. Gang) 13,0 Sek bei 130 km/h 70 dBbei 160 km/h 74 dB(A) to su podaci za 159 koja ima međuubrzanja znatno sporija nego mito koji u 5 brzini ide 7,7 a u 6 9,7 znači mito je osjetno brži, ubrzanje do 100 traje 8 a kod 159 8,4 sec a najzanimljiviji podatak je da je buka u kabini pri 160 km/h 74 decibela kod mita i 159 etke potpuno jednak ali vjerovatno njemci nisu dobro izmjerili jel tvoje uho je super ne piši više gluposti kupi si štopericu i mjeri.
mislim da taj MiTo i nije tolko spor kolko ljudi previše očekuju od njega pa se razočaraju...
Komentar na mjestu! To sam i ja oćekivao ćitajući one puste hvalospjeve, kao i ono o transformaciji iz gradskog auta u bolid, prebacivanjem na "d" mod.
: : : :Kao i oni roboti u Citroene...
motor ne pristaje sportskom duhu automobila ,sa čime se slažem
imaš pravo ja sam lažov a bome i budala što išta pišem jer vi ste znalci i genijalci
U novom auto klubu popljuvali 1.6 JTD motor motor ne pristaje sportskom duhu automobila ,sa čime se slažem
nisi valjda dao svoje novce za taj časopis veličanja njemačkog bup kod zatvaranja vrata?