0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a kad ja kazem da su tocka i zarez jako korisne stvarcice onda me cudno gledaju evo primjera da je tako jelda da je bas bezveze citati ovakav post ma sta bi ja tu neke tocke i zareze stavljao kao da mi se da bolje da se ostalih 1600 clanova pati da desifrira sto je pjesnik htio reci sto se tice zadnje recenice moze se protumaciti ovako jako dobre aute kupuju fauvejci a srednje dobre alfisti tj vw je predobar auto a alfa kad bi bila predobra bila bi sranje jeste li uzivali citajuci ovaj post cak je ispalo da sam nezahvalan sto kolega iznosi svoja iskustva i misljenje ali to uopce nije istina samo kad bi se to malo sredilo makar da bude u rangu sa isusovim postovima kraj agonije
hehe Isuse nista osobno, moram malo na humor okrenuti, da ne budem bas totalni namćor
Nerazumjem tolike napade pa ne mislim ništa loše oduvjek i zauvjek vozim samo Alfe i podjelim mišljenj sa vama a vi jedva čekate pa podjebavate nerazumjem ili kada napišem nešto iz iskustva pišete mi da lažem,zašto bi lagao pa ja volim Alfu sada sam kupio novu nisam razmišljao niočemu drugom pa to valjda znači nešto
nema tu nikakvog zla..mi se zezamo i svi prodju porodjajne muke...ja recimo nisam znala da ako pises velikim slovima da to znaci deranje, pa dok me nisu isprdali dobro nisam kuzila :hehe: pa svi smo mi tu oko iste stvari...sta ako se nasmijemo, nema tu zla...sigurno ako procitas sam ponovno ces se i ti nasmijati iako znas sta si htio reci :hehe: evo ti i od mene + da ne mislis da smo baba roge :wz uzgred vidi kako isus stoicki podnosi sta ga stalno spominjemo uzalud :hehe:
Ja sam nakon 9 mjeseci shvatio da se karma daje klikanjem na "dodaj" a ne na !!! :hehe:Ajde Vedrane na žesti se
ajoj vedrane alfisto nedaj se , to je uobicajen proces zezanja i spustanja,i ja sam to osjetio, od toga da nisam znao COURE sportivo napisati kako treba pa do ostalis stvarcica, uglavnom zezanje neizostavno
Evo počela je ugradnja mjenjača sa dvije spojke (DSG-a) i to suhi...koji će se u budućnosti nać u cijeloj FIAT gami (ustvari Ferrari je već preša na to sa Californiom ali to nije ovaj sigurno jer ovaj može mislim do 350 Nm okrentnog momenta...ako neko zna bolje neka napiše). Znači prvo ide u MiTo pa onda dalje....ako je barem 50% dobar kao DSG onda će bit