mito je prva alfa koja mi se nesvidja uopce ... pogotovo farovi ...
Vidiš, ja pratim taj model, još od prvih vijesti da će izaći, još od kad su mislili da će se zvati Junior. U početku je i meni taj prednji kraj bio čudan, jer je veliki odmak od dosadašnjeg dizajna, prava revolucija u dizajnu. No, kako vrijeme prolazi auto mi je sve bolji i ljepši... Također, auto je puno bolji uživo. Moj buraz, kojem se nije sviđao novi dizajn, kada je sjeo u njega u AC-u, i vidio ga izvana, oduševio se autom. Meni je auto osobito lijep u Rosso Alfa boji i Crnoj etna (ona kod koje na svjetlu na vidjelo izlazi crveno presijavanje). Moje osobno ( i subjektivo) mišljenje je Mito dizajnerski odličan, te da je ispred svog vremena, odnosno da će biti model koji je s vremenom sve ljepši, umjesto da dosadi ljudima. Također, on je dizajnerska prekretnica i revolucija Alfinog dizajna. Navedeno će ići u korak s tržišnim pozicioniranjem Alfe u premium segment, uz bok Audiju, BMW-u... no, nadam se da će i kvaliteta izrade i pouzdanost također biti na visini. Mito uživo djeluje dosta masivno, mišićavo, kvalitetno... teško ga je usporediti s autima, koji bi po veličini bili u njegovoj klasi. VW Polo, Fiat GP, itd. su u usporedbi s njim "plehnati", jeftini... Još kad se čovjek sjeti dna tehnologije, 7 zračnih jastuka, hill holder i ostale novotarije, Mito kao da je klasa za sebe.
Osjećaj vožnje je meni odličan...definitivno kao da čovjek vozi barem kompaktnu klasu. Motor je snažan i zabavan, osobito u D modu.
Dovraga, zvučim kao da radim u AC-u

Ne, samo sam zaljubljen u Mito