frend je jučer preuzeo MiTo i odmah smo išli na testiranje...bijeli Turbak sa Distinctive opremom...

iako sam već sjedio u AC-u prije mjesec i pol sad sam ga detaljnije pregledao..
pozicija sjedenja je bolja nego u 147/156, sjedi se nisko, dobra je podesivost sjedala i volana, auto je uživo PUNO ljepši nego na slikama, čak ne djeluje toliko visoko, ali nebi mu škodili federi -3cm., isto tako ne djeluje usko kao na fotkama, auto je širok kao 147 skoro.
Ove felge sa puno krakova joj hebeno stoje, bolje od telefonki 17'' jer izgledaju veće.
Gume su vrhunske, Potenza RE 050A 205/45/17 a auto uopće nije neudoban..čak i preko ležećih ugodno prelazi...recimo Mini Cooper sa 175/65/15 je dosta neudobniji.
Gepek je solidne veličine za klasu a fora je otvaranje pritiskom na znak iza.
Unutra sve svijetli lijepo crveno, onaj dio ploče i obloge na vratima su od specijalne plastike, malo vuče na karbon i to fenomenalno izgleda..mjenjač je odlčan, ne predugog hoda i čvrste ručice, sjedala super...jedine mane unutra, po meni, su lošija plastika na određenim dijelovima(ali ni mini koji je skuplji nema puno bolju) i pojas je dosta daleko pa neko niži rastom ga jedva dohvati. I naravno auto je preskup..