14-06-2026, 14:37:57

Autor Tema: Alfa Romeo MiTo  (Posjeta: 399058 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Drago

• Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
    • Split
Odg: Alfa Romeo MiTo
« Odgovori #840 u: 03-11-2008, 21:52:45 »
:smijeh :smijeh :smijeh o agime agime crni sine...jednom sam u nekom auto magazinu citala njegov intervju kad je najavljivo izlazak mitoa i pricao je otprilike iste nebuloze...prva recenica i paf "na podvozju punta"  :o000: kao to bi trebal bit plus i privuc alfofile  :hehe:  kao skupu marku koju si sad mogu ljudi priustit (usporedba sa 147 di naglasava da je manji i nije bas cijeli alfa al to sta vise kosta to mu valjda kliznulo s uma  :hehe: ) i istice uspjeh modela o kojem ce isus pokoju sigurno pa necu ja  :hehe: ...e ako on radi dobar marketing onda ja ne znam sta je dobar marketing  :smijeh al valjda radi kad smo prvi u svijetu tj dalmacija ko sta kaze drago  :smijeh (mislim to za dalmaciju i ja kazem al ne u ovom kontekstu  :hehe:)...meni je taj agim ziva koma  :hehe: :hehe: al mu frizurica svjetska a i izricaj frajerski samo mu fali cacckalica u ustima dok srcka i nonsalantno izgovara ove mamilice za nove kupce :hehe:  :love3: :love3: a najbolji dio filma je ova gtv u pozadini sta se vidi  :love:  :ok:  :hehe:

Mislija san i ja nešto napisat u tom stilu ali ovo sve si rekla  :ok:
Jeremy Clarkson:
With the exception of the simply appalling Arna, I’ve loved all Alfas. In fact I’ve argued time and again that nobody can be a petrolhead until they’ve owned one. It’s a rite of passage. Think of it as the great sex that leaves you with an embarrassing itch.

Offline Shokrez

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Mito
    • Zagreb
    • Testvoznja.net
« Odgovori #841 u: 03-11-2008, 22:05:53 »
A ona reklama koju su počeli objavljivati po dnevnim novinama - stave sliku Mita, a ispod nje reklamiraju modele 159 i 147 s cijenom leasinga prek PBZ-a.....  hello??? a mito?? kaj, da se ljudi ne smrznu na cijenu mita?
Ono, ajmo ih navuć da dođu pogledat 147, pa im uvaljat Mito?
Želiš postati test vozač? Posjeti... www.TESTvoznja.net

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #842 u: 03-11-2008, 22:09:31 »
ja sam već pogledao nekoliko puta i još uvijek sam u šoku. toliko puno toga rečeno u tako malo vremena  :clap:

ijuric

• Gost
« Odgovori #843 u: 03-11-2008, 22:11:07 »
ja sam već pogledao nekoliko puta i još uvijek sam u šoku. toliko puno toga rečeno u tako malo vremena  :clap:

meni je najbolji dio kad kaze "malja aljfica ljuta papricica"  :smijeh :smijeh :smijeh a svaki pravi menadzer moze sazet svoje misli u 3 minute i puno toga reci  :smijeh
« Zadnja izmjena: 03-11-2008, 22:22:04 od ijuric »

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #844 u: 04-11-2008, 11:15:10 »
jesi kad čuo za npr. Audi da prvo što će spomenuti je da je podvozje i motor isto kao na Škodi ?

Nemam zvučnike na poslu, ali već prvo kad spominje da je problem kad imas vise marki pod jednom kapom... Kakav problem? To moze samo prednost biti.
Za Delta spominje hebote neke promašene modele poput Kappe i Theme, umjesto da spomene ne znam npr. nastavuk uspješnih Ypsilona i Muse i da se barem osvrne
na to od koga je uzela ime.
Kod Mita odmah prva rečenica greška, pripada istom segmentu kao Delta. Pa onda spominje da je 147 šestu godinu na trzistu, a auto se pojavio krajem 2000-te. Pa 159 hit tržišta, ne znam po čemu samo...

Uglavnom, katastrofa promocija. Puno bi bolje bilo da su se auti vozili a u pozadini neka dobra muzika.

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #845 u: 04-11-2008, 11:19:01 »

Kaj to tebe sa podvozjem punta toliko smeta?

pa smeta da će se u svim tiskovinama i šire to isticati kao negativna stvar za MiTo...pa je onda po meni glupo da to ističe i osoba odgovrona za marketing...bez obzira koliko to imalo veze sa tim kako se auto zapravo vozi...
MiTo

Offline Joke

• Ovisnik o alfistima
  • 164-2.0 TS,166-2.4 JTD,156-1.9 JTD, Ducato 2.8 JTD
    • Split
« Odgovori #846 u: 04-11-2008, 11:25:42 »
Meni baš cool kad mi netko ogadi auto. Da nismo različiti bilo bi dosadno.  :clap:
Al stvarno, bez šale, da mi netko da Mito na jednu stranu i moju staru kantu na drugu, bez razmišljanja bih odlučio svoje debelo dupe i dalje vozit u staroj kanti. Bože moj, svi smo drukčiji, tako i treba bit.  :cigara:
Oko kuće jedan auto i hrpa traktora...

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #847 u: 04-11-2008, 11:33:15 »

To isticu oni koji ne znaju, a ovo je auto forum i kako neki q.... znamo o tome  :craz

a intervju je rađen za on koji nešto znaju ili z a"široke mase"?? :hap:
MiTo

ijuric

• Gost
« Odgovori #848 u: 04-11-2008, 11:48:55 »
Daj mi ti recite/napisite sta bi vi rekli da ste bili na Agimovom mjestu?? Sta je to covjek krivo rekao, njegov posao je markting i kao takvog ga je i odradio tokom ovog kratkog intervjua.

.."prva recenica i paf "na podvozju punta"   kao to bi trebal bit plus i privuc alfofile"

Kaj to tebe sa podvozjem punta toliko smeta? Kaj se mene tice moze biti podvozje moskvicha bok god se auto dobro vozi, a koliko cujem i citam dobro se vozi, zato auto i kupujemo da vozimo, barem ja.
Sta bi tebi sekta rekla na GT, da vozis usminkanog fiata s pogonom na krivoj osovini i motorom koji stoji krivo okrenut, a da ne govorimo o herezi zvanoj disel. Koliko si ti alfi vozila/promjenila prije ove sadasnje GT? Ili si i ti postala jedna od ultra hardcore zagrizenih "alfista" sa kupnjom svoje prve Alfe ali samo dok se sjedi za tipkovnicom ili dok se razgledavaju felge na skupovima,a kad treba te iste alfe raspuhati na stazi onda nas se tu 10tak uvijek istih sakupi, dal je u pitanju trackdays Gronik, Monza, brdska utrka sta je Mauro pokusavao itd...

:hehe: promjenila 2 fiata i 2 alfe...ako vec pitas...a i nekoliko drugih proizvodjaca, to sto nisam tipkala ili bila ovdje ne znaci da nisam zivjela :hehe:...a buduci da vozim od svoje 18 mislim da imam neko vozacko iskustvo...to sta bi sekta rekla za GT ja cijenim, kao i svacije misljenje i uopce me ne smeta...dapace i ja mogu naci mana tom modelu...to sto je dizel u ponudi naspram jts-a za mene je plus a ne minus (inace sam uvijek rekla nikad alfa dizel ali eto sad mi nije zao napravih to nakon sto dobro promislih za sto meni taj auto treba)...za tvoj info kad sam zivjela u eng vozila sam profi karting pa cak jednom prilikom i F3 tako da nisam bas veliki trtaros i smatram se prosjecnim vozacom (iako su mi rezultati tamo bili dosta dobri)... ovaj sad auto raspuhujem na autoputu redovito, jer tako i treba biti...manje vise niti jedan serijski auto i nije radjen za stazu, a koliko vidim ima ih jos osim mene ovdje sta stede gume i ne upustaju se za voznje pa ne vidim sto smeta ako ja gledam druge koji to ionako bolje rade od mene...ja se nisam referirala da mene smeta to sto taj auto ima podvozje punta, kao sta si shvatio vec na agimov nacin prezentacije tog auta koji po meni moze samo odbiti odredjen dio kupaca (poslusaj dobro sta sve zdrobi u tih par recenica, recimo i za deltu kad prica ovo sta neven pise...i osvrce se na neke po meni neke nepovezive modele)...ako meni netko iznese svoje stavove i cinjenice na nacin da mi obrazlozenjim dokaze da sam u krivu i ja vidim da to ima smisla vrlo rado cu prihvatiti taj stav i reci da sam u krivu :da:...na kraju krajeva covjek uci dok je ziv isvatko tko nikad ne mjenja misljenje nije prepametan jer ako nesto novo spoznam i otvore mi se novi vidici onda cu i zauzeti stav shodno tome...tako recimo 33 kad je izasla meni nije nikako isla pod kozu, a sad mi je jedan od omiljenih modela...mozda to bude i sa mito-om..ja ne mislim da je to los auto...u izboru za auto godine daleko ispred podnudjene konkurencije...ovdje sam kometirala stvari koje je sef marketinga iznosio, a po meni su kontradiktorne i nepovezane, a cini mi se da on to inace lose radi, jer vec mnogo puta u emisijama i nekim clancima je imao po meni "provale" koje su meni smjesne..ali to je samo moje misljenje koje upce ne mora biti ispravno i citajuc ovdje sta ljudi pisu puno puta se i uvjerih da nije bilo ispravno,...ali ne mislim da nikoga vrijedjam svojim komentarima ako ti to mislis evo ja ti se ispricavam odista nisam htjela nikog uvrijediti niti pljuvati po necemu...samo sam se smijala kad sam slusala taj intervju...a glede ovog da vozi vas 10tak...pa ne mozemo biti svi za sve, netko se kuzi u mehaniku sto ne znaci i da je odlican reli vozac, netko odlicno vozi, netko je super tjuner, netko kuzi dizajn, a netko samo voli alfe...ja spadam u ove posljednje inace sam u svemu prosjek pa se toga i drzim a napisem ono sto mislim da znam ili donekle barem ili tako osjecam kao sto vecina ovdje i cini  :volim

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #849 u: 04-11-2008, 11:57:16 »
Mrle  :care :care

ijuric

• Gost
« Odgovori #850 u: 04-11-2008, 12:07:38 »
ma sa svim se u potpunosti slazem  :ok:  :ok:

nemam ti ja ni volje ni vremena citati sve ovo  :o000:   :)  :)

sve 5  :ok:

:hehe: :hehe: nemoj tako neko ce ovo procitat pa ce te zezat  :hehe: ...gledam ove filmice sta si stavio....zvuk odlican...al sta ne ide preko 190 ...dizlo majka sve sta je vesmasina   :hap: ma naravno da je sve 5...ja isto cekam ko sta je neko napiso da ga ti konacno provozis i tvoj utisak i sad se ne salim nego sam ozbiljna...bas me zanima  :da: odo da ne sekiram vise ovuda  :hehe:

Offline AlfaZD

• Član Alfa Kluba 10
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfe, starije od 1990
    • Zadar
« Odgovori #851 u: 04-11-2008, 13:49:17 »
...al sta ne ide preko 190 (Image removed from quote.)

:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

a i cigara smajlić je za 10           odma sam ga zdipio
Alfe u srcu, Alfe u garaži, u Alfi na cesti

Offline Raziel

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 01' Mazda MX-5 (NB) 1.6 16V 94' AR 146 1.7 16V
    • Sv. Klara, Kutina
« Odgovori #852 u: 04-11-2008, 17:14:50 »
Mrle, legendo!!!  :care :care
    "...if in doubt, flat out..."   

Offline kralj

• Sa stažom
  • Alfa 156 2.4 JTD
    • Osijek
« Odgovori #853 u: 04-11-2008, 21:49:03 »
danas kad sam svoju alfu vozio na popravak u ovlasteni servis,taman sam naletio kad su stigli novi autici,pa evo jednog ljepotana!

http://i35.tinypic.com/ipd0dj.jpg[/img]]

Offline Shokrez

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Mito
    • Zagreb
    • Testvoznja.net
« Odgovori #854 u: 04-11-2008, 22:50:05 »
danas kad sam svoju alfu vozio na popravak u ovlasteni servis,taman sam naletio kad su stigli novi autici,pa evo jednog ljepotana!

http://i35.tinypic.com/ipd0dj.jpg[/img]]

jel došel možda napokon kakav crveni?

da vidimo razliku između alfa rossa i rossa gulietta...

Offline kralj

• Sa stažom
  • Alfa 156 2.4 JTD
    • Osijek
« Odgovori #855 u: 04-11-2008, 22:55:24 »
bio je samo ovaj crni i ostalo sve fiat!

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #856 u: 04-11-2008, 23:02:06 »
jel došel možda napokon kakav crveni?

da vidimo razliku između alfa rossa i rossa gulietta...

MiTo

Offline kralj

• Sa stažom
  • Alfa 156 2.4 JTD
    • Osijek
« Odgovori #857 u: 04-11-2008, 23:03:55 »
ovdje se bas vidi razlika.Sve tri su  :ling: :ling: :ling:

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #858 u: 04-11-2008, 23:49:02 »
ja bi onu donju lijevu... odma sad  :craz, mislim iako je ružna bar da se malo provozam  :song: :song:

i oću onakve felgice na svojoj  :love: :love3: :love3:
:cigara: :cigara:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
« Odgovori #859 u: 05-11-2008, 09:26:13 »

Offline Shokrez

• Pripravnik
  • **
  • Alfa Mito
    • Zagreb
    • Testvoznja.net
« Odgovori #860 u: 05-11-2008, 10:15:16 »
Odlično :)

hvala, dečki...

Meni ovak na fotkama bolje djeluje Alfa rosso (tamnija)...

iako ne mogu reći da je Gulietta rosso loša. Fora je i ona, ali mi je Alfa rosso nekak otmjenija, više vuče na 8c rosso :)

Offline Marijo

• Sa stažom
  • 147 1.6TS
    • Zagreb
« Odgovori #861 u: 05-11-2008, 13:11:39 »
Alfa rosso bez razmišljanja. :clap2:
La belleza non basta

Offline Isus

• Trade Count: (+9)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156
    • ZG Pešča
« Odgovori #862 u: 05-11-2008, 13:19:45 »
treba vidjet uzivo. Al ak je ala rosso 130b/b trebala bi bit svjetlija od ove na slici, ta mi vise vuce na trulu visnju metallic
Kockasti auto, najbolji auto.

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #863 u: 05-11-2008, 18:37:20 »
MiTo Clubman  :craz

Zagy

• Gost
« Odgovori #864 u: 05-11-2008, 18:43:18 »
meni cisto ok zgleda ovaj ps clubman...

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #865 u: 05-11-2008, 18:43:38 »

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #866 u: 05-11-2008, 18:44:30 »

Offline Igica

• Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa 146
    • Varaždinske toplice - Varaždin
« Odgovori #867 u: 05-11-2008, 19:21:45 »
 :o000: Di je to :?:

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #868 u: 06-11-2008, 13:56:19 »
upravo mi kolega s posla kaže da je vozio MiTo...iako nije nikakav alfista kaže da je oduševljen autom...naglasak je stavio da je auto udoban kada treba biti, a opet kao karting kada krene španka...i da je super gumbić DNA...
MiTo

Offline piquet

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • SYMY
    • Zagreb
« Odgovori #869 u: 06-11-2008, 14:20:32 »
šalji na cc-u!