0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...baš to, neupotrebljivo... :grinning-smiley-044:
pazi jazavca silterskoj tjunerskog...metne 18'' felgu, zabije auto u pod i drka se si tim ovjesom kakvo god rjesenje da je i onda ima ove bureke od diskova i celjusti...ali bojim se da to nije sve, body styling tek krece :hehe:
ciji air ride ima? cije strutove i ciji management? pretpostavljam da je na zraku jer bi se rijetki vozili u suprotnom, no ima i takvih...koliko ce stavit distance?
Bolje da je ostal razbijen
Nhf naravno svima, razlicitog smo ukusa :hehe:
ako imam 19 felgu ona mora biti i 330cm inace izgleda smijesno...18 ili 19 zolla gurati na 281mm disk...smijurija, ko djecja kariola
to vw drajveri većinom na golfovima imaju 18-19 a disk kao šalica za kavu izgleda smješno
eto, meni to nije primarno, iako volim vidjet da se popuni normalno...inace, ja volim i full face felge, pa se ni ne vidi sto je iza...pa nemaju svi para za sve...a i nije bas tako...kad dodjes u austriju na worthersee pa kad vidis, porscheove, lamborghinijeve, audijeve (S, RS, R8), keramiku...na nekom tamo golfu petici malo stanes...
Kako vi izgovarate Alfa MiTo? Da li izgovarate Alfa Mi - To ili izgovarate Alfa mito (dakle onako spojeno, kao da se spominje mito i korupcija).