0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: danko0013 - 17-07-2014, 22:09:52znam da je gazda tomo ali prezime se sad sjetiti da me ubiješ[/quoteTomo mu je ime,znam ga još dok sam bio kikač..P.s. sljedeći četvrtak sam u Bj,netko za kafu..?? :Ne znam kada cete na kafu, al javite se ako cu imati vremena navratim
znam da je gazda tomo ali prezime se sad sjetiti da me ubiješ[/quoteTomo mu je ime,znam ga još dok sam bio kikač..P.s. sljedeći četvrtak sam u Bj,netko za kafu..?? :
Jedna tuzna vijest.... Nema vise Happya :-( :-(
novi stacionar je Caffe bar Rumores, antuna mihanovića 8d, ulica gdje je mlin... ondje ćemo razmotrit lokaciju trinaja... hvala. molim.
Tam je kara za parkiranje kod trinaje uvijek imaAko mislis mlade mame pecati zbog djecje igraonice sjedni pred vrtic sa to go kaficom ;D
Zasto sad tamo? Pa to je centar grada i nemas se gdje sparkirat. Speed je zakon, napeljam se sa autom na terasu, nikad nije guzva a i crna je 11 kn. Trinaja mi je daleko i pre fino je sad sredena :hehe: Sent from my GT-P5100 using Tapatalk
meni je evo super i u parku...molimo se malom isusu pred crkvom
: :Bolje da se primi onih cijevi i švas aparata, nece se DP sam napravit
čekam prirubnice da budu gotove btw mene zanima td2503 a ne 2256
Da Speed je idealan birc, dovoljno blizu a dovoljno daleko
Mislim da je promjenio mišljenje hahahahaSent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sad u zadnje vrijeme kad god dodem tamo ima pun k... ljudi i auta oko birca pa moram trazit kud cu gurnut svoj.... nova konobarica.... nema vise sretnog sata... nisam zadovoljan....Sent from my GT-I9505 using Tapatalk