0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
i meni se desila ista stvar prije mjesec dana ...od onda se nije ponovilo :hehe:
Zato sto ti nesto nije u redu s CAN linijom, nesto ne prihvaca. Odi na dijagnostiku da ti naprave proxy alignement. Tu se na info moze vidjet sta nije ok, i sa proxy align uskladit svi moduli na CAN liniji (klima, tabla, body, navi, radio.. ovisno o modelu i opremi auta)Tim postupkom se svi moduli upisu u body i onda vise ne blinka jer ih sve memorira.-Tapatalk-
Ivane,ja sam naknadno ugradio navi,jel moze zbog toga povremeno treperit? Znaci,do sad mi se samo jednom,ujutro nakon paljenja desilo,al sam mislio da je zbog akumulatora,jer je bilo prilicno hladno,a akumulator je iz 2009. Godine
e sad, što znači kad blinka onaj mali displejić gdje piše kilometraža?tako mi je već dva dana... u čem je problem?
E ovako neznam dali pisem di treba ali snaci ce te se???Imam alfa 159 jtdm 2012 god i isti problem imam kilometraza blinka,godinu dana pokusavam popraviti,uz to neradi mi komande na volanu od menu,bluetut,usb u pretincu .Bio na vise servisa,i to mi je sve od lose baterije,stresao se can bus adapter to kazu na servisu a za popravku niko mema vremena,navodno ispod radia ima crna kutija (elektronika) i ja bi trebao to napaviti drugo pa da oni to zamjene i urade proxy i jos negarantuju.toliko od mene ja sam odustao neka blinka