ne nego to da sam disleksičar ... al taj dio je intervenirano da se prigodno pobriše 
a ak je tebi uvredica da te nazovem srce, onda mi je baš žao al kaj mogu kad se baš palim na piletinu
uvreda je da napišeš da netko laprda, bila to i istina, a to je napisano nekoliko puta.
a kad se već opet hvataš mene i nemreš mi se skinut, onda ću te podsjetit da sam
ja napisala da ne vrijeđaš disleksičare - jer moj nick nije AAlex nego AAlfa.
znaš da sam dovoljno poremećena i nemam život i imam sve sejvano i screenshotove.

svi bumo sretni ako ostanu samo Agnezini postovi gdje neargumentirano iznosi tvrdnje da je nju netko "izgurao na pasicu" i slično, svi ti postovi su ovdje te su citirani i u jednom mojem postu.
postoje SNIMKE na kojima se lijepo vidi apsolutno sve, pa tako i više nego korektno superflyevo obilaženje crvene 156 i crvene 147 na cca 05:38 snimke.
sa staze je isključen dečko od Wamp u 156 a ne sekta, on je jedini (koliko sam ja vidjela) divljao i na njega više ljudi ima primjedbe, dok na "sektu" ima samo dotična ljubiteljica piletine.
.....
zato i postoji ova tema da se požalimo ili pohvalimo kako je tko vozio NA PISTI AUTOMOTODROMA GROBNIK,
i eventualno - kako su neki i napravili - ispričamo se, kako bismo drugi put bili pametniji i vozili bolje, pametnije, dulje i manje rizično.
ali vjerojatno to nije svrhovito pisati nekome tko je konstantno eto jadan na meti policiji i po vlastitim riječima ima "pun fascikl" kazni i prekršaja.
jednako kao što je besmisleno optuživati "vidim da neki tu jako vole sektu". kriva tema.