Sad nije custom struja, i nisu veći ventili, evo sad će vam se vlasnik sam javiti 
I sad bi ja trebao nesto pametno napisati...

:
Pozdrav svima!
Drago mi je da vam se svida auto. Ulozeno je bilo puno truda i vremena i dobre volje kada se slagao.
Jednom davno pred nekih 4 godine kada sam poceo slagati motor bila je cijela prica sa slikama na quartermile forumu. Svi detalji koji su se radili i sto se sve napravilo. Sada je ostao samo tekst. Mislim da bi trebao biti na ovoj stranici
http://www.quartermile.ws/forum/index.php/topic,889.45.htmlUkratko, na motoru je olaksano i balansirano sve sto se mice (radilica, zamasnjak, klipnjace), glave su portane (usis i ispuh), polirani ventili, klipovi, radilica i klipnjace. U pocetku je bila na autu programabilna centalina (Weber-Marelli). Nakon 2 godine sam vratio originalnu alifnu elektroniku i poceo slagat megasquirt jer je bio plan staviti turbo samo nazalost nemam vise vremena da se igram s time. Kada sam bio na faxu bilo je puno bolje po pitanju vremena

Kocnice sam morao napraviti jer auto nije bas kocio kako spada, a ovo je bila najjeftinija varijanta sa odlicnim rezultatima

. Boris ima istu stvar pa zna kolika je razlika...
Snagu na autu nisam nikad mjerio, ali po mojoj slobodnoj procjeni ima negdje izmedu 140 i 150 ks.
Ako nekog nesto detaljnije zanima neka slobodno pita....