JBG...divim se onome ko ubije boxera......stvarno mora biti GENIJALAC!!!

Znači ovako : 1.7ie 8V (bivša zelena 33) 120.000km MOJE!!! vožnje! ,Grobnik 10-15 krugova pod 6000rpm.a!!! vožnja na "nož" ,Relacije VUKOVAR - ZAGREB ,VUKOVAR - RIJEKA....Autoput kad se ide ispod 180kmh se nevozi!!! Tjedno minimum 1 Streetrace gdje se nabijala redovno u crveno....šlajdranja ,ubila je 2 mjenjača i spalila 2 seta korpa-lamela-drukležaj....!!!
Kad je Stararaga došao po nju...auto je radio kao prvog dana kad je motor ubačen. Ulje ne preko 3-4dcl na 10.000km je znala potrošit ,NIKADA nije servisni interval pregažen....
Dakle zaključak....kad si dotjerao Alfu čuo sam je na meet-u kako radi ,radilica ti je bila super ,elementu u motoru (bregasta ,podizači ,ostalo),ništ se nije čulo ,problem je bio u tome što ti je prekljukavala benzin i čađila je na auspuh. I ja u Radge smo ti rekli NE VOZI tako dok se to ne rješi....ući će benzin u ulje...isprat leteće ležaje i fajront!!! Ti i dalje vozio..."pedal to the metal" stil i šta se moglo očekivat??? E sad ,primjera radi ubacit ćeš drugi motor i opet sve isto...elektroniku nisi rješio ,opet će benzin u ulje....i ajmo...opet Alfa prolupala....

Prvo i osnovno...rješit to ubrizgavanje....onda motor raskopat i vidit što je dobilo po ušima ,ako je cifra popravka preko 2000kuna svakako nać drugi motor.....