0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kupija mi ga je brat, pa mi se smije kako svako malo idem na servis :rolll:
covjece pol auta treba raskopat da dodjes do glupog slaufa. ja mislio da su 75ice govna ali ovo je vrhunac.
:hehe: pa šta nisu ta vaša čudesa nepokvarljiva :
pa o Dark side kako vi to zovete...
ma zaboravi... navrati u ovu temu kad češ biti bolje volje za zayebanciju pa nastavimo
eto da ti pojasnim... rekao si da si svako malo na servisu sa njime i da ti se brat smije... a nije mi bilo jasno zato što znam i sam da što se tiče 1.9 stvarno neznam kome je krepao ili morao rastavljat motor za razliku od TS-a... pa sam zato napisao u smislu šta mu je da si stalno na servisu?... ali sam to malo drugačije preformulirao kroz zayebanciju... eto...
ovo je isusova tema a nitko ga ne sljivi 5% , samo offtopic hebo vas.
Pa kad je Isus sam po sebi off topic :hehe:
ma ovaj isus je baksuz tatalni...posalje mi poruku na mobitel i krepa mi mobitel...covjece taj bi i pjescani sat pokvario da kasni
Evo sad ću reć nešto što ni Isus ne zna. Kad je bi kod mene doma i igrao elektronski pikado, shebo ga je. Ja sutra išao bacit partiju, a ono zvučnik uboden strelicom, zamuko jadan pikado.... : : : Isuse, nema veze nisam ti htio ništa reć da se ne iznerviraš. : :
ja cu se ranit
jebote dobro da sam mu oteo WD40 jer bi to sjebao.
jedino, ako si joj pokvario comp pa si siguran da ne može viditi : :
sad Zrnka, jeli ?nastradao si kad to ona vidi jedino, ako si joj pokvario comp pa si siguran da ne može viditi : :