0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pridodajem6. kronometar samo u vožnji (3)? a druga vožnja ništa?7. GDJE i kada će biti prijave?8. kaciga?? to vrijedi samo za cabrio automobile ili?9. ISKAZNICE? to bi vrijedilo da su poslane sve iskaznice... znam za dva člana koji ih još nisu dobili... :
Ma sve znaš :hehe:
Dobro ono pitanje gore ,kako ćemo se podjelit na stazi ,u koje skupine ,sumljam baš da se neko s 1.3 misli naganjat protiv V6.....
Imam prijedlog za grupu 3 da bude poredak po klasama npr. 200 ks, 150 ks i 100 ks, pa da prvi iz svake klase dobije nagradu
ako imate predvidjene 3 nagrade. onda ova najbolje pobjedniku klase 1.6 a slabija za pobjednika 2.0 i ona bezvezena za pobjednika 3.0 klase
Malo sam zbunjen :-netko je napisao da se prijave za vožnju vrše na ručku u Kraljevici, a piše da je ručak u Kostreni - prijave će se vršiti za vrijeme ručka u Kraljevici i parkingu vozača staze Grobnik,
- prijave će se vršiti za vrijeme ručka u Kraljevici i parkingu vozača staze Grobnik,
tipfeler valjda. ručak je u Kostreni.
Ok a prijave :
Malo sam zbunjen :-netko je napisao da se prijave za vožnju vrše na ručku u Kraljevici, a piše da je ručak u Kostreni
Malo sam skeptičan... a ti bi baš povjerovao svakome na upit koliko mu stroj ima konjova
pa neće lagat nas nego sam sebe, tako nikad neće znat koliko zapravo vridi
ovisi kakave je nagrada
Ja sam na granici ,nisam za 100 ks ,a opet ,teško bi protiv 150ks ili više mogao... ,vidit ćemo ,mislim da će poznavanje staze biti presudno (s obzirom da prvi put ću vozit po grobniku ne nadam se baš nekoj nagradi )
mozes ti i protiv 180ks, evo ti filmic pa vidi sta 1.7 radi na ciljnoj. ja nisam imao sanse sa 150ks a 3.0 je odmicao vrlo sporo. YouTube - alfa 75 ts
Ispravljeno, u Kostreni je
pa ja vozim 1.6 i htio bi probat osvojit najbolji nagradu.
sad mi je jasnoOnda sam ja 2.0 T.S.-155 konja....i kad me neko pita...da, da, T.S. ima 6 cilindara
i tam na ručku i na parkingu kod staze. ak se stigne tamo :rolll: