0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Zanima je jedna stvar kod ovog auta a posto nigdje odgovor nisam uspio naci valjda ce netko od alfista znat odgovor Dali alfa 6 ima servo volan (tj servo letvu volana) : pod mojim predpostavkama trebala bi imat jel auto je limuzina i ima 1.5t :rolll:
Naravno da ima
hvala na odgovoru sad me zanima kakva je letva volana ako tko ima sliku dobro mi dosla jel mi se neke cudne ideje vrte po glavi
Ne znam zašto te tako zanima jeli Alfa6 ima servo, ali čisto informacije radi, i 75-ce su isto imale servo...
A koje su to imale , jel ima ko tu letvu volana i ima li koja 75 servo volan u HR :
kako da ne.. gomila 75ica ima servo..recimo svi TSovi, svi TD ovi, svaki V6, turbo....ma mislim da ih većina ima servo
hvala na infomaciji , vidis ja sam bija gotovo uvjeren da 75 nema servo : :rolll:jos jedan koristan podatak p.s. jel ta letva od 75 paše na gtv6 :
Paše..tj. eventualno ne odgovaraju samo rupe na šasiji pa se probuše druge...
paše na šaraf. 75ica (162) i GTV (116) su mehanički iste.