0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
svaka felga ide na alfu 145/6 do 9J sirine i 17 cola tako da se ne moras zamarati tim detaljima..ET je broj koji ti govori koliko je felga uvucena tj izvucena..veci ET,felga vise uvucena..manji ET felga...znas vec mogu ici i 4×100 no to je vec u ovoj temi napisano puno puta tako da procitaj kako sirina gume bi mogla ici do nekih 235,tako da se ni to ne moras brinuti....cak bi islo i 18 cola,samo moras imati gewinde i visinu gume 30
Ček ti to govoriš kaj se može stavit ili kaj se može registrirat jer ovo sa 17 cola mi nekak ne paše baš da ti daju bez atestiranja...
...Zna proizvodjac zasto je upravo te i te dimenzije propisal za taj i taj model vozila.
da ali baš radi toga postoje i tuning i styling
Mislim, kaj ja tebi filozofiram, pa ti to najbolje znas
Aluminijsku felgu mi je bivsa vlasnica debelo debelo zagrebala... da li se to može nekako popravit?
(Image removed from quote.)8x19" 5/100 et35 i može se naručiti bez crvenog ruba
Bok,zanima me procjena mojih felgi,GTA felge(telefonke) 17 cola,sa gumama continental contisportcontact 3,dimenzije 205\45\17,stare 2 godine?felge dobro ocuvane!slike su u mojoj galeriji auta
Ako su felge u dobrom stanju, skupa s gumama, cca 4500kn
kolika je najmanja colaža ovih felgi? Možda 16"? BTW koliko koštaju? Bolesne felge