0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
MAK FEVER-5R Black
e ovak nekak bi moja izgledala...
...pa kaj che ti te felge, kad ju prodajesh...
one MAK su mi bolje... imaju manje srce i nemaju ovaj vanjski rub pa izgledaju veće
ma nekak mi se čini da te nebi ni sjele dobro na alficu...
(Image removed from quote.)ove bi mi sjele kao budali šamar
bio danas kod gorettia u trstu 7*17 620 eura 4 kom, kad vrati ivu (porez)
samo da je nadem, neznam di sam je sakrio :
imam pitanje, jer zna neko ako mi je et felgi 35 dal se mi zapinjat felga za brembo celjusti od gta? naime cuo sam da kad se sloze gta celjusti da nepasu sve felge....navodno bi bilo idealno kad bi isla gore gta telefonka a ja taman kupio nove felge
pa ako je felga iste velicine u colazi kao i telefonka ili jos veca nebi smjelo strugati..ET 35 je najcesca velicina,a njom definiras isturenost same felge...dakle ako je ET 37 felga ce ici vise na unutra,dok za ET30 felga ce biti isturena vani.. a tu si razliku podesavas distancama
ma znam al ak metnem distance onda bu mi na grabama postrugala guma na blatobran posto mi je auto spusten poprilicno...nego jer zna neko kolki ET ima orginal gta telefonka?
našao sam jednu sa takvim felgicama, još da je u boji kao moja (Image removed from quote.)sve me nešto
malo kaj bus sa ovima gta felgama?
neznam još dali ću stavljat ove makove, čekam proljeće, a gta felge možda i zadržim
mislim da ću njih i stavit, nije ništa sigurno, moram vidit cijenu u IT(Image removed from quote.)