E Vele točno znam što te muči.

Ista stvar je kod mene na Bravu bila. Felge OZ 4x100, a Bravo ima 4x98... I isto sam morao uzeti tzv. ekscentrične vijke.
A posto su meni već jednom felge ukrali, ja prije nego sam stavljao felge sam moram nabaviti sigurnosne vijke. Prvo su me uvjeravali da idu bez problema normalni vijci. Tj. ako su 3 ekscentrična, 1 moze biti normalan. :rolll: :rolll: :rolll: Mozes si mislit koji idiot moras biti da to zakljucis
Ali sam uspio nabaviti ekscentrične sigurnosne vijke. I to prilično dobre, samo je problem što je ta firma propala. Tj. kupio sam ih u MAX TT, oni su nekad bili za OZ. Jedino sto je kod tih vijaka bilo, jest da je čini mi se to bio ručni rad nekog majstora. Koji je jednsotavno preradio 4 ekscentrična vijka i napravio nastavk za njih. Jer dobio sam ih u običnoj najlon vrećici, bez ikakvih deklarcija itd... Jedino je na onom nastavku bez kojeg ne mozes srafiti bio neki broj za koji mi je rečeno da moram zapamtit i u slučaju da ga izgubim oni naprave po tom broju drugi... Bez obzira na to sto nisu neka firma ti vijci, izgledali su jako dobro
Sad je samo pitanje tko je te vijeke ustvari radio.

: Jer MaxTT čini mi se nije nego su nekog imali za to...