0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ajmo experti.... Tomason TN1, 18', ET 30, na 147? Gume 225/40. Hoće to ići, naravno gewinde su tu.
znaci to bi tokar mogao rijesit : jer sam nasao nove felge a jedina dimenzija koja je priblizna da pase na alfu je ta 8.5x18 et30 i centralna rupa 57.1 a ove druge tih dimenzija imaju centralne rupe vece,uglavnom jel netko radio vec tako nesto kod tokara???
(Image removed from quote.)
zavisi koliko se spusti, al po meni bi tribalo zada strugat, jer guma je siroka a i ako ti blatobrani nisu sređeni onda sigurno...koliko su siroke 8 ili 8,5
ocu moc stavit felge na 156-cu 8.5 x 18 et 30 sa gumom 225/40 ili ce bit tu struganja :
dosadno mi moram tramakat nesto :hehe: idu mi na zivce ove zlatne felge nekako mi prekicasto izgleda a i kad ima zainteresiranih za iskesirat pare zasto ne odu na subaru a sebi sam narucio tomason tn9
Super felga to ce odlicno izgledat, evo kako izgleda na siroccuhttp://www7.pic-upload.de/22.05.11/x4rrcfi4mdva.jpg
vidio sam to i na svim autima mi predobro izgledaju felge i nisam jos ni jednu alfu vidio sa tim felgama
18', e a koji je ET??? Hvala..
Čuo sam se sa dečkom, kaže da sa ET30 ide, možda malo rubnjake kratiti, ali ide.
Dva modela felgi koje su meni naj, normalno iza oz chrono evo koje već sanjam, a nema ih se di kupiti. Rota Grid i Rota P 45R. Nisu ni pre teške, rota grid u 17 oko 8kg