0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da li sve 159-ke čitaju mp3 sa cd-a?
Ja mislim da zavisi od godine prozvodnje, do 2008 su sve imale obican CD, takav mi je neki utisak.
opet jedan problemčić, izgleda da auto nezna kad su vozačeva vrata otvorena, pa mi nepali svjetlo u kabini.jel neko zna di je taj switch ili senzor na vratima da auto zna kad su otvorena?
ok , skužio sam switch je u bravi, nedami se to rastavljat, a baš sam htio ledice stavit u vrata jučer slučajno skužim da se retrovizori sami zaklapaju na neku tipku, e sad kad bi to još išlo prek daljinskog
neide na ključ ali imaš kod vozača kod njihovog podešavanja automatsko sklapanje
samo na breri izgledaYani needs a log from ALFA 159 which has AUTOMATICALLY FOLDING MIRRORS LIKE IN BRERA OR SPIDER (when you get out of the car, and lock it from remote, mirrors will fold automatically). NOT MANUALLY by pushing a button on drivers door. Does anyone has that function enabled? I don't think so, because there Was no such option i 159, only in Brera and Spider. But maybe I'm wrong, and there is someone who enabled that function somehow. It would be great!
(Image removed from quote.)
Meni odlicna, bolja nego ova crna gore od a.m.alfa
Da li se na 159 mogu nekako isključiti parkirni senzori?Jedan od senzora zeza tj. ne radi i stalno mi pišti kod kretanja u rikverc sa upozorenjem "Parking help not available".
Moze ti to odradit alfatuner posto si iz Zg.Inace ti treba Alfa obd softver puna verzija i Elm 327 konektor koji se moze spojit na Body comp.Proxy procedura se radi nakon svakog diranja kad se nesto mijenja inace blica kilometraza