je li ko ugradjivao naknadno alarm u 159??? jel zna neko moze li se namjestiti da se aftermarket alarm aktivira i deaktivira preko daljinskog tj kljuca od kola.... da se ne nose dva daljinska istovremeno
ja sam ugrađivao,imam jedan kljuć i aktiviram i deaktiviram sa njime, meni je išlo uz kasko neka povoljna cijena, na kraju sam shvatio da nije ni bilo nešto specijalno povoljno i imaš boljih za malo veće novce.
ja sam platio oko 500 kuna ili oko 70 eura točno to što ti pitaš, na original ključ.
makar na prošlom auto sam imao onaj advance
http://www.kbz-electronic.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=67&Itemid=21e to je alarm, lovi na ogromnoj udaljenosti,pokazuje i opominje ćim mi netko priđe auto,ako ti provaljuju ili te netko lupio odmah pokazuje koji dio,pališ auto na daljinu... ma čudo.kad zvoni alarm vibrira mi u đepu i pišti, a sa ovim toga nema,
da mi netko provaljuje nebih ni ćuo,sumnjam da bi itko i od susjeda regirao kad stalno neki pišti bez veze,
em nemam dojavu doma na ključ da se išta događa. recimo za dvorište ok ili ispod prozora.
EDIT:
vidim sa da ti treba za dizanje prozora, e to ne radi sa ovime kod mene,mogu ih samo spustiti,
i ja bih to volio što i ti, baš ću pitat jel ima opcija ali sumnjam jer bih već to imao.
ja bih volio da kad ugasim auto da se prozori automatski zatvore, ovako sam prisiljen na provjeravanje!